Επαφές του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας με επενδυτές και funds στις ΗΠΑ

Επαφές του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας με επενδυτές και funds στις ΗΠΑ Facebook Twitter
Ο Αλέξης Χαρίτσης θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Greek Investment Roadshow 2018 (EUROKINISSI)
0

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Greek Investment Roadshow 2018, το οποίο θα διεξαχθεί σε Νέα Υόρκη, Ουάσιγκτον και Σικάγο, από τις 18 έως τις 23 Ιουνίου.

Ο κ. Χαρίτσης και ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζέφρεϊ Πάϊατ, θα είναι κεντρικοί ομιλητές και στο 7ο Ελληνικό Επενδυτικό Φόρουμ του Χρηματιστηρίου Αθηνών, την ερχόμενη Τρίτη.

Ο αναπληρωτής υπουργός θα έχει σειρά επαφών με επενδυτές και funds στη Νέα Υόρκη, την Ουάσινγκτον και το Σικάγο, και θα παρουσιάσει τις επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα.

Ο κ. Χαρίτσης αναμένεται να εστιάσει στη διασύνδεση των μεταφορικών, ενεργειακών και ψηφιακών δικτύων στα Βαλκάνια.


Ο κ. Χαρίτσης θα συναντηθεί με τον Αμερικανό υπουργό Εμπορίου, Γουίλμπερ Ρος, στην Ουάσινγκτον, με τον οποίο θα συζητήσουν για την ενίσχυση των διμερών οικονομικών σχέσεων, καθώς και τη συμμετοχή των ΗΠΑ στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΔΕΗ μεγαλώνει και επιταχύνει τον πελατοκεντρικό μετασχηματισμό της

Οικονομία / Η ΔΕΗ μεγαλώνει και επιταχύνει τον πελατοκεντρικό μετασχηματισμό της

Η ΔΕΗ αποτελεί σήμερα τον μεγαλύτερο προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα και στη Ρουμανία, εξυπηρετώντας 8,7 εκατομμύρια πελάτες, στους οποίους παρέχει περίπου 35TWh ενέργειας και μια ευρεία σειρά ενεργειακών προϊόντων και υπηρεσιών.
NEWSROOM
Δώρο Πάσχα: Ποια είναι η καταληκτική ημερομηνία για να καταβληθεί στους εργαζόμενους

Οικονομία / Δώρο Πάσχα: Ποια η καταληκτική ημερομηνία για να καταβληθεί στους εργαζόμενους

Αν οι εργοδότες δεν τηρήσουν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, εντός του οποίου πρέπει να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους, τότε θα υποστούν και τις συνέπειες του νόμου, καθώς η μη καταβολή του Δώρου συνιστά ποινικό αδίκημα
NEWSROOM