Το YouTube ετοιμάζει νέα εφαρμογή livestreaming

Το YouTube ετοιμάζει νέα εφαρμογή livestreaming Facebook Twitter
0

H Google, ακολουθώντας τα επιτυχημένo βήμα του Facebook να φιλοξενεί σε αρκετές χώρες τη μετάδοση live εικόνας (livestreaming) των χρηστών του μέσω της κάμερας του smartphone από οπουδήποτε βρίσκονται, το οποίο στηρίχτηκε στη δημοφιλία της εφαρμογής Periscope (ιδιοκτησίας Twitter), ετοιμάζει μια εφαρμογή για livestreaming που θα φιλοξενείται στην πλατφόρμα του YouTube.

Όπως αναφέρει το VentureBeat επικαλούμενο εσωτερική πηγή, το YouTube Connect θα επιτρέπει στα πολλά εκατομμύρια χρηστών του να χρησιμοποιούν το λογριασμό τους στην Google για να μεταδίδουν ζωντανά εικόνα με ένα κλικ από το κινητό τους. Υλικό που θα μπορεί να μοιράζεται ή να αποθηκεύεται σε ειδική σελίδα χρήστη στην υπηρεσία.

Αν και η Google δεν έχει σχολιάσει την είδηση, το VentureBeat εκτιμά ότι αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για μια τέτοια κίνηση, τη στιγμή που το είδος γνωρίζει άνθιση ενώ, ταυτόχρονα,e αποκαθιστά και λίγο από τον αρχικό αυθορμητισμό του YouTube. Πιθανή περίοδος ανακοίνωσης της νέας υπηρεσίας, είναι ο ερχόμενος Μάιος που λαμβάνει χώρα το συνέδριο Google I/O για προγραμματιστές και developers.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα είδος αλεπούς ισως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου», λένε αρχαιολόγοι

Τech & Science / Ένα είδος αλεπούς ίσως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» πριν από τον σκύλο, λένε αρχαιολόγοι

Η ανάλυση σκελετικών υπολειμμάτων ηλικίας 1.500 ετών στην Παταγονία υποδηλώνει ότι το Dusicyon avus ήταν «ένας πολύτιμος σύντροφος για τις ομάδες κυνηγών-τροφοσυλλεκτών»
NEWSROOM