To Facebook αλλάζει (πάλι) το τι θα εμφανίζεται στα newsfeed μας

To Facebook αλλάζει (πάλι) το τι θα εμφανίζεται στα newsfeed μας Facebook Twitter
0

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, το Fecebook τροποποιεί και πάλι τον αλγόριθμo που συντάσσει τα χρονολόγιά μας, προκειμένου να εμφανίζει όσο το δυνατόν περισσότερα posts που να ταιριάζουν απόλυτα με τα γούστα και τα ενδιαφέροντά μας, αναφέρει στο Engadget.

 

Όπως αναφέρει στο blog post του το κοινωνικό δίκτυο, η αλλαγή στον αλγόριθμο βασίστηκε σε εκτενείς ποιοτικές έρευνες που διεξήγαγε το Facebook σε χρήστες του, οι οποίες αφορούν τα posts, έτσι ώστε να είναι σε θέση να καθορίσει ποια posts θα εμφανίζονται στην κορυφή του χρονολογίου, με βάση τις πιθανότητες να θέλει κάποιος χρήστης να κάνει like, share ή να αφήσει σχόλιο.

 

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η αλλαγή μπορεί να μην γίνει ιδιαίτερα αντιληπτή στους χρήστες, όμως ενδέχεται οι διαχειριστές επίσημων σελίδων οργανισμών, media, προϊόντων κλπ. να παρατηρήσουν μειωμένη κίνηση στις αναρτήσεις τους.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM