Ποιο ήταν το τελευταίο follow που έκανε ο David Bowie στο Twitter;

Ποιο ήταν το τελευταίο follow που έκανε ο David Bowie στο Twitter; Facebook Twitter
O David Bowie στο ρόλο του περιβόητου εφευρέτη Νίκολα Τέσλα, στην ταινία 'The Prestige' (2006)
0

Δύο μόλις ημέρες μετά την κυκλοφορία του Blackstar, του άλμπουμ που έμελλε να γίνει το 'κύκνειο άσμα' του, αρκετοί ήταν αυτοί που μίλησαν για ένα έργο-προάγγελο του θανάτου του Bowie, διαβάζοντας τους στίχους του, όμως ο εκλιπών super-star -ή ο εκπρόσωπός του που διαχειρίζεται το λογαριασμό του στο Twitter- μοιάζει σαν να άφησε και αλλού ηθελημένα ή αθέλητα, ένα "μήνυμα" που προϊδέαζε για το τραγικό γεγονός.

Προ ολίγου, ο Independent "αλίευσε" την πληροφορία ότι το τελευταίο follow που έκανε ο επίσημος λογαριασμός του Bowie στο Twitter, ήταν ο ... Θεός.

Φυσικά και πρόκειται για έναν σατιρικό λογαριασμό με εκατομμύρια followers τον οποίο διαχειρίζεται κάποιος ανώνυμος, ευφυής χρήστης ο οποίος ποστάρει αστείες ατάκες στο όνομα του... Θεού, όπως την παρακάτω, όταν αντελήφθη ότι ένας από τους τελευταίους του followers ήταν ο David Bowie:

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι ο θάνατος του μέγιστου ροκ σταρ δεν άφησε ανεπηρέαστο και το ίδιο το Twitter, το οποίο προ ολίγου δημοσίευσε μια λίστα με τα τραγούδια που πόσταρε ο κόσμος περισσότερο στην πλατφόρμα, από την στιγμή που μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα νέα για τον θάνατό του και συγκεντρώθηκαν κάτω από το hashtag #DavidBowie:

Τech & Science
0

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ