Η Sony Pictures θα κυκλοφορήσει το The Interview

Η Sony Pictures θα κυκλοφορήσει το The Interview Facebook Twitter
Σκηνή από την κωμωδία The Interview σε σκηνοθεσία Seth Rogen, με τον ίδιο και τον James Franco στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
0

Μετά την μεγάλης έκτασης δημοσιότητα που πήρε η υπόθεση της κυβερνοεπίθεσης στην Sony Pictures,για την οποία θεωρήθηκε υπεύθυνη η κυβένρηση της Βόρειας Κορέας εξεαιτίας της ταινίας The Interview, αλλά και την παρέμβαση του προέδρου των ΗΠΑ που κατηγόρησε ανοιχτά το καθεστώς της χώρας και χαρακτήρισε λάθος την 'αυτολογοκρισία' της εταιρείας μετά την απόφαση να μην κυκλοφορήσει την ταινία, πηγές από το εσωτερικό της, αναφέρουν ότι η ταινία τελικά θα κυκλοφορήσει.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα των New York Post, Recode και του Business Insider, που επικαλούνται ανώνυμες πηγές από την εταιρεία, η Sony Pictures δείχνει να αναθεωρεί την αρχική της απόφαση και αναζητά τρόπους να κυκλοφορήσει το The Interview, την ταινία που είχε συνολικό κόστος 90 εκ. δολάρια, ακόμη και δωρεάν, για streaming στο διαδίκτυο.

Παράλληλα, τόσο ο CEO της Sony Entertainment, Michael Lynton, όσο και ο νομικός της εκπρόσωπος ανέφεραν στο CNN, ότι η ταινία απλά καθυστέρησε, αλλά δεν ακυρώθηκε η κυκλοφορία της, εξαιτίας των φόβων των αλυσίδων κινηματογραφικών αιθουσών που φοβήθηκαν τον κίνδυνο τρομοκρατικού χτυπήματος, σύμφωνα με τις απειλές της ομάδας χάκερς που βρίσκεται πίσω από την κυβερνοεπίθεση και τη μαζική διαρροή απορρήτων εγγράφων. 

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής, αν και οι κριτικοί κάνουν συζήτηση για μια χαζοκωμωδία από καλλιτεχνικής άποψης, η ταινία του Seth Rogen, δείχνει να έχει την απόλυτη υποστήριξη του κοινού σε δεύτερο επίπεδο, αφού τόσο στο IMDB όσο και στο Rotten Tomatoes, sites που συγκεντρώνουν κριτικές και αξιολογήσεις, η βαθμολογία της ταινίας είναι 'καρφωμένη' στο 10, όπως αναφέρει το The Verge.

Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM