Κολλήστε emoticons στις φωτογραφίες σας με το νέο app του Facebook

Κολλήστε emoticons στις φωτογραφίες σας με το νέο app του Facebook Facebook Twitter
0

To Facebook ανακοίνωσε προ ολίγου μια νέα εφαρμογή για smartphones και tablets η οποία συνδέετε με το messenger κι επιτρέπει στους χρήτες να κολλάνε emoticons και εικονίδια σαν αυτοκόλλητα στις φωτογραφίες τους, πριν τις μοιραστούν με τους συνομιλητές τους στο Facebook Messenger.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για δωρεάν κατέβασμα σε συσκευές Android κι "έρχεται σύντομα" και για συσκευές της Apple με iOS

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Facebook, ότι εκτός από την έυχρηστη και διασκεδαστική εφαρμογή Stickered, δίνει στους χρήστες του Messenger να διακοσμούν τα μηνύματά τους με χριστουγεννιάτικες εικόνες και animations. Το Stickered, είναι ήδη διαθέσιμο για δωρεάν κατέβασμα σε συσκευές Android, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει και η έκδοση για iOS.

Όπως αναφέρει το Recode, το Facebook με την εφαρμογή Stickered, που αποτελεί περιοσσότερο ένα πείραμα παρά μια εμπορική κίνηση, στοχεύει να κάνει τo Facebook Messenger ακόμη πιο ελκυστικό στους χρήστες, δίνοντάς τους έναν ακόμα λόγο να το επιλέξουν ανάμεσα στις δεκάδες ανταγωνιστικές εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ