Τους 1,35 δισ. χρήστες έφτασε το Facebook

Τους 1,35 δισ. χρήστες έφτασε το Facebook Facebook Twitter
0

Πριν από λίγο το Facebook ανακοίνωσε τα οικονομικά του αποτελέσματα για το Γ' τρίμηνο του 2014, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει ότι ο αριθμός των ενεργών χρηστών του άγγιξε τα 1,35 δισεκατομμύρια το μήνα, δηλαδή σχεδόν ίσοι με τον πληθυσμό της Κίνας, και περισσότεροι από τον συνολικό πληθυσμό των ΗΠΑ και της Ευρώπης. Καθημερινά, χρησιμοποιούν το Facebook πάνω από 860 εκατομμύρια κόσμου.

 

Με βάση την ανακοίνωση του κοινωνικού δικτύου μαθαίνουμε επίσης ότι πλέον 1,12 δισεκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν το Facebook μέσω κινητού, που συνιστά αύξηση της τάξης του 29% σε σχέση με πέρυσι.

Άλλο ένα ενδιαφέρον στοιχείο που προκύπτει από την ανακοίνωση είναι η 'χασούρα' 148 εκ. δολαρίων που έχει σημειώσει μέχρι στιγμής η εξαγορά της πλατφόρμας ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp, που κόστισε συνολικά στο Facebook 22 δισ. δολάρια.

[ΠΗΓΗ]

Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM