Πάνω από 1 εκατομμύριο οι χρήστες που δοκιμάζουν τα Windows 10

Πάνω από 1 εκατομμύριο οι χρήστες που δοκιμάζουν τα Windows 10 Facebook Twitter
0

Φαίνεται πως αρκετός κόσμος επιθυμεί διακαώς να δοκιμάσει την ημιτελή βερσιόν "τεχνικής προεπισκόπησης" των Windows 10, του επερχόμενου λειτουργικού της Microsoft, που θα κυκλοφορήσε επίσημαι κάποιοα στιγμή μέσα στο 2015, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε η εταιρεία στη δημοσιότητα, προ ολίγου.

"Το γεγονός αυτό ισοδυναμεί με πολλούς χρήστες που μας στέλνουν τη γνώμη τους, τις εντυπώσεις τους αλλά και τις συμβουλές τους για βελτίωση της έκδοσης Technical Preveiw για για τα Windows 10", αναφέρει ο εκπρόσωπος της εταιρείας Joe Belfiore. 

Τα ποσοστά δείχνουν ότι το 64% των χρηστών, χρησιμοποιούν τα ημιτελή Windows 10, σε πραγματικά PC και σε πραγματικές συνθήκες χρήσης στέλνοντας πολύ χρήσιμες συμβουλές βελτίωσης που, όπως δείχνουν τα στοιχεία, αφορούν στην εμφάνιση και τις λειτουργίες του λειτουργικού της Microsoft.

Ωστόσο, αρκετοί αναλυτές αναφέρουν ότι η Microsoft, ακολουθεί μια επιθετική πολιτική "παρακολούθησης" των χρηστών - beta testers και των υπολογιστών που είναι εγκατεστημένα τα Wιndows 10, καθώς και των συσκευών που συνδέονται με αυτούς, προκειμένου να σιγουρέψει την αποφυγή λαθών.

[ΠΗΓΗ]

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM