Γνωρίστε το Lix, το τρισδιάστατο στυλό - εκτυπωτή

Γνωρίστε το Lix, το τρισδιάστατο στυλό - εκτυπωτή Facebook Twitter
1

Όταν έκανε την εμφάνισή του το πρώτο 'τριδιάστατο στυλό - εκτυπωτής, το 3Doodler, ο κόσμος που παρακολουθεί τις πιο τρελλές εφευρέσεις που εμφανίζονται στην πλατφόρμα αναζήτησης πόρων Kickstarter, έπσευσε να το αγκαλιάσει, εντυπωσιασμένος από το πολλά υποσχόμενο demo video. Κάτι που δυστυχώς δεν αντικατοπτρίστηκε και τόσο στις πωλήσεις του.

Τώρα, μια νέα παραμφερής συσκευή, ονόματι Lix, έκανε μόλις την εμφάνισή της με μια καμπάνια στην πλατφόρμα του Kickstarter, που όπως φαίνεται από το σχετικό video, πηγαίνει την ιδέα του 3D στυλό - εκτυπωτή, πολλά βήματα παρακάτω. Σύμφωνα με τη σελίδα του Lix, το οποίο εμπνεύστηκε μια εταιρεία που εδρεύει στο Ην. Βασίλειο, το Lix είναι ένα στυλό ακριβείας για επαγγελματίες, που επιτρέπει στο χρήστη να σχεδιάζει στον αέρα, 3D κατασκευές, χωρίς να απαιτείται χαρτί.

Έτσι λειτουργεί το 3D στιλό, LIX

Ο Anton Suvorov, συνιδρυτής της εταιρείας, υποστηρίζει ότι το Lix διαφέρει από το 3Doodler γιατί είναι πιο εύχρηστο, πιο μικρό, πιο καλοσχεδιασμένο, πιο ακριβές και το κυριότερο δεν χρειάζεται παροχή ρεύματος για να λειτουργήσει, αφού τροφοδοτείται μέσω ενός απλού USB που βρίσκεται σε κάθε υπολογιστή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο στόχος χρηματοδότησης που είχε θέσει η εταιρεία ήταν 30.000 λίρες Αγγλίας καλύφθηκε σε δύο ώρες, ενώ μέσα σε δύο μέρες κατάφερε να συγκεντρώσει το πενταπλάσιο ποσό, ενώ απομένουν 28 μέρες ακόμα για την ολοκλήρωση της καμπάνιας στο KickStarter.

  

[TECHCRUNCH]

Τech & Science
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
νταξει θα πρεπει να εχεις χερι διαβητη και απιστευτη υπομονη,πολυ ατοπα παραδειγματα εδωσε το βιντεο,θα ηταν οντως χρησιμο για επιδιορθωση πραγματων,ανταλλακτικων κλπ αλλα οχι ως προς την δημιουργια και κατασκευη εξαρχης ενος αντικειμενου η ενος κοσμηματος τελος παντων..το κανει αλλα πως το κανει ειναι το θεμα? και ποιος ειναι ικανος να το υλοποιησει...