Εργαλεία αντιμετώπισης της κρίσης στις Φιλιππίνες από την Google

Εργαλεία αντιμετώπισης της κρίσης στις Φιλιππίνες από την Google Facebook Twitter
0

Μια λιτή ανακοίνωση της Google, ενημερώνει το κοινό πως δημιούργησε μια νέα σελίδα με πολύ χρήσιμα online εργαλεία, έτοιμα να βοηθήσουν στην αναζήτηση αγνοουμένων και να παράσχουν βοήθεια.

Έτσι, μέσω του Person Finder, που επικεντρώνεται γεωγραφικά στις πληγείσες περιοχές, από τον ισχυρότατο τυφώνα Yolanda, όσοι έχασαν κάποιον ή όσοι έχουν βρεθεί στη θέση του αγνοουμένου, μπορούν να αναζητήσουν τις οικογένειές τους ή να δηλώσουν το στίγμα τους, προς αναζήτηση βοήθειας.

Οι εφαρμογές της Google για την αντιμετώπιση της κρίσης, περιλαμβάνουν επίσης και ένα διαδραστικό χάρτη που ενημερώνεται συνεχώς και παρέχει γεωγραφικές πληροφορίες για καταφύγια ανά περιοχή, καθώς και πολλές ακόμα χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις κατεστραμμένες ζώνες.

Τέλος, μέσω της σελίδας, προσκαλούνται όλοι να συνεισφέρουν καταθέτοντας χρήματα, σε κάποιον από τους γνωστούς παγκόσμιους οργανισμούς αντιμετώπισης κρίσεων.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM