Ακουστικά για γάτες παρουσίασε η SONY ανήμερα της Πρωταπριλιάς

0

Σε μία προσπάθειά της να παραπλανήσει τους ζωόφιλους, ανήμερα της Πρωταπριλιάς, η Sony παρουσίασε μία υποτιθέμενη τηλεόραση για σκύλους και ακουστικά για γάτες.

«Τώρα υπάρχουν περισσότερα νοικοκυριά με κατοικίδια παρά με παιδιά, στοχεύουμε τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων που θέλουν να παρέχουν μοναδικές εμπειρίες ψυχαγωγίας, στα χνουδωτά, τετράποδα μέλη της οικογενείας τους», διευκρινίζει ο Tom Barret, κατασκευαστής της σειράς Animalia.

Ακουστικά για γάτες παρουσίασε η SONY ανήμερα της Πρωταπριλιάς Facebook Twitter

Η σειρά αποτελείται από τρία προϊόντα που απευθύνονται σε διαφορετικά ζώα. Το πρώτο είναι η τηλεόραση K9 4K TV που απευθύνεται σε σκύλους. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο χρώμα μπλε και κίτρινο, ενώ εξαφανίζονται οι πράσινοι και οι κόκκινοι χρωματικοί τόνοι. Η συσκευή συνοδεύεται και από ένα χειριστήριο φιλικό προς τις πατούσες, όπου οι σκύλοι θα μπορούν να επιλέγουν ανάμεσα στα κουμπιά «αναπαραγωγή» και «Skype» για να μπορούν να συνομιλούν με τους ιδιοκτήτες τους.

Το δεύτερο προϊόν ονομάζεται M3-OW KittyCans και προσφέρει μία ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία στις γάτες. Τα ακουστικά διαθέτουν την τεχνολογία ActiveLight, που επιτρέπει στις γάτες να προσποιηθούν ότι ακούν μουσική όταν οι ιδιοκτήτες τους τις φωνάζουν.

Ακουστικά για γάτες παρουσίασε η SONY ανήμερα της Πρωταπριλιάς Facebook Twitter

Τέλος, υπάρχουν και τα κλουβιά που έχουν ενσωματωμένα ειδικά ηχεία για τους φίλους μας τα χάμστερ. Τα τρωκτικά θα μπορούν να ακούν δυναμική μουσική την ίδια ώρα που τρέχουν ατελείωτα χιλιόμετρα στην ροδέλα.

Ακουστικά για γάτες παρουσίασε η SONY ανήμερα της Πρωταπριλιάς Facebook Twitter

Η εταιρεία δημιούργησε ακόμα και έναν εικονικό ιστότοπο για να παρουσιάσει την εκπληκτική σειρά Animalia, ενώ για τους χρήστες του Twitter, υπάρχει η λέξη-δίεση #techforpets.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM