Πότε έρχονται τα νέα iPhone στην Ελλάδα

Πότε έρχονται τα νέα iPhone στην Ελλάδα Facebook Twitter
0

Τα καινούργια iPhone Xs, iPhone Xs Max και το iPhone XR παρουσίασε χθες η Apple από το μεγάλο της event το οποίο αποκάλυψε όλα τα νέα προϊόντα.

Τα νέα iPhone iPhone Xs και iPhone Χs Max καθώς και το Apple Watch  θα είναι διαθέσιμα σε Ελλάδα και Κύπρο στις 28 Σεπτεμβρίου.

Η χώρα μας είναι στο δεύτερο κύμα λανσαρίσματος καθώς κάποιοι θα το έχουν μια εβδομάδα νωρίτερα.

Από τις 21 Σεπτεμβρίου 30 χώρες – Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Νορβηγία, Πορτογαλία, Σαουδική Αραβία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, ΗΑΕ, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία, Κίνα, Χονγκ Κονγκ, Ιαπωνία, Νέα Ζηλανδία, Σιγκαπούρη, Ταϊβάν, Καναδάς, Μεξικό, Πουέρτο Ρίκο θα έχουν στα χέρια τους τις νέες συσκευές.

Το δεύτερο κύμα περιλαμβάνει την Ελλάδα και 28 ακόμη χώρες που θα πάρουν τα τηλέφωνα μια εβδομάδα αργότερα, στις 28 Σεπτεμβρίου: Ανδόρα, Αρμενία, Μπαχρέιν, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Τσεχία, Εσθονία, Γεωργία, Ελλάδα, Γροιλανδία, Κουβέιτ, Λετονία, Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Μάλτα, Μονακό, Ομάν, Πολωνία, Κατάρ, Ρουμανία, Ρωσία, Σλοβακία, Σλοβενία, Νότια Αφρική

Το iPhone XR, το φθηνό μοντέλο της Apple όμως θα αργήσει σχεδόν ένα μήνα ακόμη καθώς θα είναι διαθέσιμο σε Ελλάδα και Κύπρο στις 26 Οκτωβρίου.

Oι τιμές για την Ελλάδα ακόμη δεν είναι γνωστές, αλλά στην επίσημη ανακοίνωση δίνεται μια ιδέα.

H τιμή του iPhone XR θα ξεκινά από 749 δολάρια.

Η τιμή του iPhone Xs θα ξεκινά από 999 δολάρια.

H τιμή του iPhone Xs Max θα ξεκινά από 1099 δολάρια.

Δείτε αναλυτικά τα νέα μοντέλα

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM