Πολύχρωμες σημαίες στο νέο video game του Spider Man - Διθυραμβικά σχόλια από τις LGBTQ κοινότητες

Πολύχρωμες σημαίες στο νέο video game του Spider Man - Διθυραμβικά σχόλια από τις LGBTQ κοινότητες Facebook Twitter
0

Θετικές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η κίνηση των δημιουργών του νέου video game του Spider-Man να τοποθετήσουν σημαίες της LGBTQ κοινότητας στο gameplay του. 

Την αποκάλυψη έκαναν οι ίδιοι οι παίκτες του παιχνιδιού, οι οποίοι απαθανάτισαν τα στιγμιότυπα και ανέβασαν τις φωτογραφίες στα social media με τις πολύχρωμες σημαίες και τις τοιχογραφίες στις πολυκατοικίες της Νέας Υόρκης. 

Δεν είναι σαφές ακόμη πόσες σημαίες στα χρώματα του ουράνιου τόξου υπάρχουν στο παιχνίδι, ωστόσο αρκετοί χρήστες προσπαθούν να τις ανακαλύψουν. 

«Είμαι χαρούμενη που οι παίκτες παρατήρησαν αυτή τη λεπτομέρεια. Ο Spider-Man είναι για όλους» έγραψε στο twiter η art director του παιχνιδιού, Jacinda Chew. 

Ήδη αρκετοί παίκτες του video game εξέφρασαν τη χαρά τους για το γεγονός πως βρέθηκε παιχνίδι που προσπαθεί να εντάξει και άλλες κοινωνικές ομάδες στο gameplay του. 

«Είμαι πραγματικά πολύ περήφανος για την τοποθέτηση των σημαιών και την υποστήριξη της κοινότητας!! Η σημαία υπερηφάνειας είναι κάτι παραπάνω από μια καινοτομία για τους LGBTQ gamers» σημείωσε στο twitter ένας από αυτούς. 

Με πληροφορίες από Mashable 

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα είδος αλεπούς ισως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου», λένε αρχαιολόγοι

Τech & Science / Ένα είδος αλεπούς ίσως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» πριν από τον σκύλο, λένε αρχαιολόγοι

Η ανάλυση σκελετικών υπολειμμάτων ηλικίας 1.500 ετών στην Παταγονία υποδηλώνει ότι το Dusicyon avus ήταν «ένας πολύτιμος σύντροφος για τις ομάδες κυνηγών-τροφοσυλλεκτών»
NEWSROOM