Ζούκερμπεργκ: Αν χρειαστεί να απολυθεί κάποιος από το Facebook, τότε αυτός θα είμαι εγώ

Ζούκερμπεργκ: Αν χρειαστεί να απολυθεί κάποιος από το Facebook, τότε αυτός θα είμαι εγώ Facebook Twitter
0

Ο Mark Zuckerberg δεν έχει σκοπό να διώξει κανέναν από το Facebook, εκτός ίσως από τον εαυτό του...

Ο διευθύνων σύμβουλος του Facebook λέει ότι αν κάποιος αξίζει να απολυθεί, μετά το φιάσκο της Cambridge Analytica, ένα σοβαρό πρόβλημα που κοστίζει στην εταιρεία μεγάλη απώλεια εμπιστοσύνης, θα πρέπει να είναι ο ίδιος.

«Νομίζω ότι είναι ένα μεγάλο ζήτημα, αλλά κοιτάξτε, σχεδίασα την πλατφόρμα, ώστε αν κάποιος πρόκειται να απολυθεί για αυτό, τότε θα πρέπει να είμαι εγώ», δήλωσε ο Zuckerberg στην Kara Swisher του Recode, σε ένα podcast.

Η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν θα το κάνει και εκείνος απάντησε με χιούμορ πως δεν θα τo έκανε όσο μιλάνε. Ωστόσο αυτή η δήλωση ίσως μπορεί να χαρακτηριστεί αμφίσημη αν ανατρέξει κανείς σε πρόσφατα δημοσιεύματα.

Είναι άγνωστο αν κάποιος έχει ήδη απολυθεί για το σκάνδαλο από τον Απρίλιο και μετά. Τότε ήταν η τελευταία φορά που ο Zuckerberg είχε πει πως κανείς δεν είχε χάσει τη δουλειά του.

Στην τωρινή του συνέντευξη, ο ιδρυτής του Facebook είπε ότι πιστεύει πως ο ίδιος έχει κάνει καλή δουλειά με το χάος της Cambridge Analytica.

Το Facebook έχει κάνει πολλά πράγματα, λέει και εμφανίζεται σίγουρος πως έχουν γίνει κινήσεις για να μην υπάρξει άλλη τέτοια κρίση.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurostat για προσδόκιμο ζωής: Οι γυναίκες ζουν κατά πεντέμισι χρόνια περισότερο από τους άνδρες

Τech & Science / Eurostat για προσδόκιμο ζωής: Οι γυναίκες ζουν πεντέμισι χρόνια περισότερο από τους άνδρες

Οι περιοχές της Ελλάδας με το υψηλότερο προσδόκιμο ζωής - Σε ποιες περιοχές ζουν οι μακροβιότεροι Ευρωπαίοι και πού στην Ευρώπη καταγράφεται το χαμηλότερο προσδόκιμο
NEWSROOM