Το Instagram ανεβάζει τις δημοσκοπήσεις των Stories σε άλλο επίπεδο με το «Emoji Slider»

Το Instagram ανεβάζει τις δημοσκοπήσεις των Stories σε άλλο επίπεδο με το «Emoji Slider» Facebook Twitter
0

To Instagram λανσάρει από σήμερα ένα Emoji Slider αυτοκόλλητο, έναν νέο τρόπο διαδραστικής διασκέδασης με τους φίλους σας.

Οι δημοσκοπήσεις στο Instagram μέσω των Stories υπάρχουν αρκετό καιρό, αλλά τώρα η εικόνα τους αλλάζει χάρη στη νέα λειτουργία που φέρνει το «Emoji Slider». Δηλαδή, πλέον θα μπορούν να φαίνονται σαν μια μπάρα που ορίζει την απάντηση, ανάλογα με το emoji που επιλέγετε και την ερώτηση που κάνετε. Οι φίλοι σας θα σέρνουν την μπάρα εκεί που θέλουν για να ορίσουν την απάντησή τους στην ερώτησή σας.

Το Emoji Slider θα σάς επιτρέπει να ρωτάτε πιο συγκεκριμένες ερωτήσεις όταν θέλετε να μάθετε πώς νιώθουν οι φίλοι σας για κάτι - όπως πόσο «καυτό» είναι το νέο τραγούδι ενός καλλιτέχνη ή πώς τους αρέσει το φαγητό τους. Επιλέγοντας ένα emoji για την ερώτησή σας, θα μπορείτε να δημιουργείτε μια μίνι δημοσκόπηση, εύκολα και γρήγορα, για να βλέπετε πώς ανταποκρίνονται οι φίλοι σας σε ερωτήματα που σας απασχολούν.

Το Instagram ανεβάζει τις δημοσκοπήσεις των Stories σε άλλο επίπεδο με το «Emoji Slider» Facebook Twitter

Τα emoji που θα επιλέγετε για τις μικρές αυτές δημοσκοπήσεις θα προσθέτουν ένα επίπεδο συναισθηματικού συμβολισμού, που θα βοηθάει εκείνους που απαντούν να καταλάβουν τον τόνο της ερώτησής σας ώστε να απαντήσουν ανάλογα.

Η προσθήκη μιας μπάρας emoji γίνεται ακριβώς όπως η προσθήκη μιας δημοσκόπησης. Αρχικά, επιλέγετε το εικονίδιο της μπάρας από τις αυτοκόλλητες ετικέτες. Στη συνέχεια γράφετε την ερώτησή σας και την «κολλάτε» στην εικόνα ή το βίντεο. Στη συνέχεια έρχεται η επιλογή του emoji που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στο εργαλείο slider και μετά ετοιμαστείτε για τις απαντήσεις των φίλων σας.

Εάν δείτε μια ερώτηση emoji στην ιστορία ενός φίλου σας, για να απαντήσετε, σύρετε το emoji αριστερά ή δεξιά και αφήστε το όταν είστε ικανοποιημένοι με την απάντησή σας. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να δείτε τον μέσο όρο των απαντήσεων.

Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ