Το Amazon Prime ξεπερνά τους 100 εκατομμύρια συνδρομητές

Το Amazon Prime ξεπερνά τους 100 εκατομμύρια συνδρομητές Facebook Twitter
0

O Τζεφ Μπέζος αποκάλυψε για πρώτη φορά τον αριθμό των συνδρομητών του Amazon Prime προγράμματος, κατά τη διάρκεια της ετήσιας ενημέρωσης των μετόχων.

Το πρόγραμμα Amazon Prime, το οποίο ξεκίνησε πριν 13 χρόνια ως ένας τρόπος να επωφελούνται οι πελάτες από δωρεάν αποστολή, μέσα σε δύο ημέρες, διαθέτει 100 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως, όπως ανακοίνωσε ο CEO της Amazon σε ετήσια επιστολή προς τους μετόχους.

Το 2017 χαρακτηρίστηκε ως η καλύτερη χρονιά του προγράμματος, με την εταιρεία να στέλνει πάνω από πέντε δισεκατομμύρια προϊόντα μέσω αυτού, ενώ στην ίδια χρονιά προστέθηκαν περισσότερα νέα μέλη στο πρόγραμμα από ποτέ, τόσο στον κόσμο όσο και στις ΗΠΑ.

Μετά την πρόσφατη επέκτασή του στο Μεξικό, τη Σιγκαπούρη, τις Κάτω Χώρες και το Λουξεμβούργο, το πρόγραμμα Prime είναι σήμερα διαθέσιμο σε περισσότερες από 50 πόλεις σε εννέα χώρες.

Στο παρελθόν, η Amazon έχει δημοσιεύσει μόνο γενικές πληροφορίες για τον αριθμό των συνδρομητών της υπηρεσίας Prime, αναφέροντας συχνά ότι έχει μερικές «δεκάδες εκατομμύρια μέλη». Η νέα πληροφορία που τονίζει στην επιστολή του ο Μπέζος, δείχνει μια σημαντική ανάπτυξη της συνδρομητικής υπηρεσίας που η Amazon έχει προωθήσει συστηματικά τόσα χρόνια.

Το συνδρομητικό Amazon Prime πρόγραμμα εκτός από ταχεία παράδοση εντός δύο ημερών, δίνει απεριόριστη πρόσβαση στο βίντεο περιεχόμενο και την υπηρεσία streaming μουσικής, καθώς και άλλα οφέλη για μια μηνιαία ή ετήσια (πιο οικονομική) χρέωση στα 99 δολάρια.

Ο Τζεφ Μπέζος φαίνεται ιδιαίτερα ικανοποιημένος στην επιστολή του, δίνοντας έμφαση στις πρόσφατες διαφημιστικές καμπάνιες της Amazon, όπως το event «Prime Day», το οποίο πραγματοποιήθηκε το περασμένο καλοκαίρι.

«Η Prime Day 2017», γράφει, «ήταν το μεγαλύτερο παγκόσμιο εμπορικό γεγονός, μέχρι να το ξεπεράσει η Cyber Monday, με περισσότερους ανθρώπους να γίνονται μέλη της Prime υπηρεσίας από οποιαδήποτε άλλη ημέρα στην ιστορία μας».

Κατά τη διάρκεια της Prime Day 2017, οι πελάτες παρήγγειλαν περισσότερα από 40 εκατομμύρια είδη παγκοσμίως, χαρίζοντας έτσι μια ετήσια αύξηση 60% στην εταιρεία.

  

Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM