To Narcos γίνεται βιντεοπαιχνίδι

To Narcos γίνεται βιντεοπαιχνίδι Facebook Twitter
O Βραζιλιάνος Wagner Moura ενσαρκώνει τον Pablo Escobar στο Narcos, το πιο μεγάλο διεθνές χιτ του Νetflix.
0

H ζωή του Pablo Escobar θα ζωντανέψει στις κονσόλες βασισμένη στην επιτυχημένη σειρά του Netflix.

H Gaumont, παραγωγός εταιρεία της σειράς Narcos ήρθε σε συμφωνία με την Curve Digital για τη δημιουργία ενός παιχνιδιού βασισμένο στη σειρά του Netflix. H Κuju Studio, θυγατρική εταιρεία της Curve Digital και υπεύθυνη για τον σχεδιασμό και προγραμματισμό διάσημων τίτλων όπως το Art Academy και το Marvel: Ultimate Alliance θα αναλάβει την εξέλιξη του νέου τίτλου, αλλά ακόμη δεν είναι σαφές τι είδος παιχνιδιού θα είναι.

«Ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε ένα παιχνίδι που να ταιριάζει με το φανταστικό σκηνικό και τη σκληρή δράση της σειράς του Netflix», δήλωσε ο επικεφαλής του Kuju Studio, Brynley Gibson. «Είμαστε τρομερά ενθουσιασμένοι και έχουμε ετοιμάσει μερικά εκπληκτικά στοιχεία παιχνιδιού που πιστεύουμε ότι θα ικανοποιήσουν τόσο τους θαυμαστές της σειράς όσο και τους gamers».

 

Οι δύο πρώτες σεζόν της σειράς περιστρέφονταν γύρω από το διαβόητο κολομβιανό μεγιστάνα των ναρκωτικών Pablo Escobar, την οικογένειά του, την πιστή ομάδα του και την τεράστια αυτοκρατορία κοκαΐνης. Η τρίτη σεζόν εστίασε στους αντιπάλους του Escobar, το Cali καρτέλ, οπότε έτσι έχουμε μια καλή ιδέα τι είδους ήρωες μπορεί να περιέχει το βιντεοπαιχνίδι της Curve.

H Curve Digital και η Kuju σχεδιάζουν να κυκλοφορήσουν το παιχνίδι μέσα στο 2019 για το PS4, το Nintendo Switch, το Xbox One και PC. Εάν αυτή η ημερομηνία κυκλοφορίας είναι πολύ αόριστη και μοιάζει μακρινή, μη ανησυχείτε: η τέταρτη σεζόν του Narcos, η οποία θα επικεντρωθεί στο μεξικανικό καρτέλ της Γκουανταλαχάρα, μπορεί να φτάσει στο Netflix και πριν το τέλος του 2018.

 
Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM