Tα Samsung Galaxy S9 και S9+ αποτελούν επίσημα πλέον τις νέες ναυαρχίδες της εταιρείας

Tα Samsung Galaxy S9 και S9+ αποτελούν επίσημα πλέον τις νέες ναυαρχίδες της εταιρείας Facebook Twitter
Τα Galaxy S9 και S9+ θα κυκλοφορήσουν σε Ελλάδα και Κύπρο από τις 16 Μαρτίου, ενώ είναι είναι άμεσα διαθέσιμα για προπαραγγελία.
0

Δύο κορυφαία smartphones, τα Samsung Galaxy S9 και S9+, παρουσιάστηκαν πριν λίγες ώρες στο MWC 2018, επιβεβαίωσαν όλα όσα γνωρίζαμε για τις νέες εξελιγμένες λειτουργίες τους και βάζουν, από τώρα, υποψηφιότητα για τα καλύτερα μοντέλα της χρονιάς.

Η Samsung Electronics παρουσίασε τα Samsung Galaxy S9 και S9+, τα δύο νέα έξυπνα κινητά που έρχονται για να επαναπροσδιορίσουν τον τρόπο που επικοινωνούμε, μοιραζόμαστε και βιώνουμε την ψηφιακή ζωή γύρω μας. Σχεδιασμένα για μία νέα εποχή όπου επικοινωνούμε και εκφραζόμαστε μέσα από εικόνες, videos και emojis όλο και περισσότερο, τα Galaxy S9 και S9+ έρχονται με την πιο προηγμένη από ποτέ κάμερα της Samsung. Χάρη στο νέο φακό με διπλό διάφραγμα που εξοπλίζει την καινοτόμο κάμερα χαμηλού φωτισμού, τις δυνατότητες Super Slow-mo video και τα εξατομικευμένα AR Emoji, τα Galaxy S9 και S9+ εξασφαλίζουν στον χρήστη πως δεν θα χάνει καμία στιγμή, κάνοντας την καθημερινότητά του συναρπαστική.

Τα Galaxy S9 και S9+ προσφέρουν μια εμπλουτισμένη εμπειρία ψυχαγωγίας με ισχυρά στερεοφωνικά ηχεία από την AKG, με καθηλωτικό ήχο από την Dolby Atmos και την εκλεπτυσμένη οθόνη χωρίς όρια – ένα ορόσημο της σχεδιαστικής κληρονομιάς της Samsung. Επιπλέον, θα ενσωματώνουν τη νέα εφαρμογή SmartThings, η οποία συγκεντρώνει τις υπάρχουσες υπηρεσίες loT της Samsung σε μια μόνο, έξυπνη εμπειρία.

Tα Samsung Galaxy S9 και S9+ αποτελούν επίσημα πλέον τις νέες ναυαρχίδες της εταιρείας Facebook Twitter
Τα Samsung Galaxy S9 και S9+ ξεχωρίζουν για τo Slow-mo video, την εξαιρετική κάμερα χαμηλού φωτισμού και το AR Emoji για έναν πιο εξατομικευμένο τρόπο έκφρασης.

Με τα δύο νέα αυτά μοντέλα η Samsung επανεφευρίσκει την λειτουργία της κάμερας των κινητών. Όλο και περισσότεροι καταναλωτές θέλουν μια κάμερα smartphone με την πλέον προηγμένη τεχνολογία, ώστε να μπορούν να εκφράζονται με εικόνες υψηλής ποιότητας και με εργαλεία με τα οποία θα πουν τη δική τους, μοναδική ιστορία. Οι κάμερες των Galaxy S9 and S9+ έχουν δημιουργηθεί σύμφωνα με τις ανάγκες αυτών των καταναλωτών, με αισθητήρα Super Speed Dual Pixel με δική του επεξεργαστική ισχύ και μνήμη, για εντυπωσιακές λήψεις με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα εικόνας.

  

Τα χαρακτηριστικά της κάμερας του Galaxy S9 and S9+ περιλαμβάνουν:

Super Slow-mo: Το αυτόματο Motion Detection, είναι ένα έξυπνο χαρακτηριστικό που ανιχνεύει την κίνηση μέσα στο καρέ και ξεκινάει αυτόματα τη βιντεοσκόπηση – το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι χρήστες είναι να ενεργοποιήσουν τη λήψη. Μετά τη ολοκλήρωση της λήψης του Super Slow-mo βίντεο, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μουσική επένδυση μέσα από 35 διαφορετικές επιλογές ή να προσθέσουν ένα μουσικό κομμάτι από την αγαπημένη τους λίστα. Οι χρήστες μπορούν ακόμη εύκολα να δημιουργήσουν, να επεξεργαστούν και να μοιραστούν αρχεία GIF με ένα απλό άγγιγμα σε τρία διασκεδαστικά στυλ επαναλαμβανόμενης κίνησης για να παρακολουθούν τη δραστηριότητά τους ξανά και ξανά.

Tα Samsung Galaxy S9 και S9+ αποτελούν επίσημα πλέον τις νέες ναυαρχίδες της εταιρείας Facebook Twitter
Oι πολυαναμενόμενες high-end συσκευές της Samsung θα είναι διαθέσιμες στους Έλληνες καταναλωτές από τις 16 Μαρτίου.

• Low Light Camera: Όπως η ίριδα του ανθρώπινου ματιού διαστέλλεται και συστέλλεται, το διάφραγμα Dual Aperture (F1.5 – F2.4) της Samsung επιτρέπει αυτόματα τη διέλευση περισσότερου φωτός σε σκοτεινές συνθήκες ή λιγότερου φωτός σε ιδιαίτερα φωτεινές συνθήκες, τραβώντας φωτογραφίες που είναι έντονες και καθαρές.

• AR Emoji: Η Samsung δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργήσουν ένα emoji που μοιάζει, ακούγεται και συμπεριφέρεται όπως οι ίδιοι. Το AR Emoji χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο μηχανικής μάθησης που βασίζεται σε δεδομένα, ο οποίος αναλύει μια δισδιάστατη εικόνα του χρήστη και χαρτογραφεί περισσότερες από 100 εκφράσεις του προσώπου για να δημιουργήσει ένα τρισδιάστατο μοντέλο που αντικατοπτρίζει και μιμείται εκφράσεις, όπως το κλείσιμο των ματιών και το γνέψιμο του κεφαλιού, για πραγματική εξατομίκευση. Με τα AR Emoji ο χρήστης μπορεί να μοιράζεται τα συναισθήματά του, όχι μόνο σε βίντεο, αλλά και με διάφορα αυτοκόλλητα, χρησιμοποιώντας ένα συμβατικό τύπο αρχείου AGIF. Με αυτό τον τύπο αρχείου, οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται τα emojis τους μέσα από τις περισσότερες ανεξάρτητες πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων.

Tα Samsung Galaxy S9 και S9+ αποτελούν επίσημα πλέον τις νέες ναυαρχίδες της εταιρείας Facebook Twitter
Ως τα πρώτα smartphones που υποστηρίζουν τη νέα εφαρμογή SmartThings, τα Galaxy S9 και S9+ είναι ο κεντρικός κόμβος για τη διαχείριση κάθε πτυχής του συνδεδεμένου τρόπου ζωής στο σπίτι, στο γραφείο ή εν κινήσει.

• Bixby: Η πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης της Samsung, ενσωματωμένη μέσα στην κάμερα, χρησιμοποιεί επαυξημένη πραγματικότητα και τεχνολογίες εκμάθησης για να προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες για τα στοιχεία που περιβάλλουν το χρήστη. Με την ανίχνευση και αναγνώριση αντικειμένων σε πραγματικό χρόνο, η Bixby παράγει στιγμιαία πληροφορίες απευθείας πάνω στην εικόνα στην οποία είναι στραμμένη η κάμερα. Οι χρήστες μπορούν να μεταφράσουν ξένες γλώσσες και να μετατρέψουν συνάλλαγμα σε πραγματικό χρόνο με το Live Translation, να μάθουν για τα στοιχεία του περιβάλλοντός τους, να αγοράσουν προϊόντα που βλέπουν στον πραγματικό κόσμο και να μετρήσουν τις θερμίδες τους κατά τη διάρκεια της μέρας.

Οι συσκευές υποστηρίζουν τώρα επεκτάσιμη μνήμη μέχρι 400GB με Micro SD Card και είναι εξοπλισμένες με τους τελευταίους επεξεργαστές εφαρμογών υψηλής ποιότητας, προσφέροντας ισχυρή απόδοση και εξελιγμένη επεξεργασία εικόνας. Επίσης, η Samsung θέτει το χρυσό πρότυπο για smartphones με πιστοποίηση IP68 για ανθεκτικότητα σε νερό και σκόνη και με γρήγορη ασύρματη φόρτιση.

Επιπρόσθετα, τα Galaxy S9 και S9+ εφησυχάζουν τους χρήστες, αφού γνωρίζουν ότι το τηλέφωνό τους προστατεύεται από την Knox 3.1, την πιο πρόσφατη πλατφόρμα ασφαλείας της Samsung. Τα Galaxy S9 και S9+ υποστηρίζουν τρεις διαφορετικές επιλογές βιομετρικών στοιχείων ταυτοποίησης – την ίριδα, το δακτυλικό αποτύπωμα και την αναγνώριση προσώπου - ώστε οι χρήστες να μπορούν να επιλέξουν τον καλύτερο τρόπο προστασίας της συσκευής και των εφαρμογών της.

Tα Samsung Galaxy S9 και S9+ αποτελούν επίσημα πλέον τις νέες ναυαρχίδες της εταιρείας Facebook Twitter
Η τολμηρή, λαμπερή Super AMOLED οθόνη που πρωτοπαρουσιάστηκε στο Galaxy S8, ενσωματώνεται απόλυτα στο Galaxy S9+ με το πλαίσιο να μην αποσπά καθόλου την προσοχή.

Η λειτουργία Intelligent Scan, μια νέα επαλήθευση που χρησιμοποιεί έξυπνα τη συλλογική δύναμη της σάρωσης της ίριδας και της τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπου για να ξεκλειδώνει γρήγορα και εύκολα το τηλέφωνο του χρήστη σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Τα Galaxy S9 και S9+, επίσης, εισάγουν τη λειτουργία Dedicated Fingerprint, παρέχοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν ένα διαφορετικό δακτυλικό αποτύπωμα για πρόσβαση στο Secure Folder, κι όχι αυτό που χρησιμοποιείται για το ξεκλείδωμα του τηλεφώνου.

Τα Galaxy S9 και S9+ είναι άμεσα διαθέσιμα για προπαραγγελία στην ελληνική και κυπριακή αγορά, μέσα από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Samsung Electronics. Οι πελάτες που θα προβούν σε προπαραγγελία, θα παραλάβουν τα smartphones τους έως και επτά μέρες νωρίτερα. Τα Galaxy S9 και S9+ θα κυκλοφορήσουν σε Ελλάδα και Κύπρο από τις 16 Μαρτίου στα χρώματα Midnight Black, Coral Blue και το νέο Lilac Purple. Η επίσημη τιμή πώλησης του Samsung Galaxy S9 είναι τα 879 ευρώ, ενώ εκείνη του μεγαλύτερου S9+ φτάνει τα 979 ευρώ.

Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM