Αυτά είναι τα τηλεοπτικά σόου που απασχόλησαν περισσότερο το Twitter μες στο 2017

Αυτά είναι τα τηλεοπτικά σόου που απασχόλησαν περισσότερο το Twitter μες στο 2017 Facebook Twitter
0

Το Twitter δημοσίευσε τη λίστα με τις τηλεοπτικές σειρές που απασχόλησαν περισσότερο τους χρήστες του Twitter μέσα στο 2017 και κάποιες δεν είναι καθόλου αναμενόμενες. 

Στην πρώτη θέση ήρθε όπως ήταν φυσικό το διάσημο «Game of Thrones», που αποτελεί την σειρά με τα περισσότερα tweets και ακολουθεί το «Stranger Things». Ωστόσο στην τρίτη θέση, δεν βρίσκεται κάποια σειρά αλλά το ριάλιτι σόου «Big Brother». 

Στη λίστα περιλαμβάνονται επίσης τα «13 Reasons Why», «The Voice» και «The Walking Dead», με τη σειρά «Pretty Little Liars» να καταλαμβάνει την τελευταία θέση. 

Ωστόσο κάποιες από τις σειρές στη δεκάδα προξένησαν ιδιαίτερη εντύπωση, όπως για παράδειγμα το «Supernatural» που διανύει ήδη τηςν 12 σεζόν του, αλλά και το «Grey's Anatomy» που βρίσκεται στην 14 τηλεοπτική σεζόν. 

Στην πέμπτη θέση ήρθε το Saturday Night Live, που τη φετινή χρονιά είδε τα μεγαλύτερα ποσοστά τηλεθέασης εδώ και δεκαετίες. 

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM