Google: Ενεργά add-ons μέσα στο Gmail

Google: Ενεργά add-ons μέσα στο Gmail Facebook Twitter
Για να δείτε την λίστα με τις εφαρμογές επισκεφθείτε το Gmail στο browser σας, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι και στη συνέχεια στο «Λήψη προσθέτων».
0

O φάκελος Εισερχομένων του Gmail μετατρέπεται τώρα σε ένα οργανωτικό περιβάλλον χάρη στην προσθήκη εύχρηστων εφαρμογών. 

Tώρα αντί να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των εισερχομένων σας email και άλλων εφαρμογών, μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε τα add-ons του Gmail για να ολοκληρώσετε άλλες πιθανές ενέργειες που θέλετε να κάνετε απευθείας μέσα από το περιβάλλον του, όπως για παράδειγμα να ορίσετε μια συνάντηση. Με τα add-ons του Gmail, τα εισερχόμενά σας στο Inbox μπορούν να συγχρονιστούν με τις εφαρμογές που θα επιλέξετε για να σας βοηθήσουν να γίνονται όλα πιο γρήγορα. Και επειδή τα add-ons λειτουργούν το ίδιο και στο web και στο Android περιβάλλον, χρειάζεται να τα εγκαταστήσετε μόνο μία φορά για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά από όλες τις συσκευές σας. Απλώς επισκεφθείτε το Gmail στο πρόγραμμα περιήγησής σας, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι και στη συνέχεια στο «Λήψη προσθέτων» (Get add-ons). Ενεργοποιώντας αυτές που χρειάζεστε, θα ενεργοποιηθούν αυτόματα και στην επιφάνεια εργασίας και στις φορητές συσκευές σας. H νέα αυτή λειτουργία είναι διαθέσιμη για προσωπικούς λογαριασμούς Gmail και G Suite

Αν και οι περισσότερες από τις εφαρμογές μπορεί να αφορούν επιχειρήσεις και όχι απλούς καταναλωτές, υπάρχουν οι δημοφιλείς Trello και Asana που σίγουρα θα σας λύσουν τα χέρια στην οργάνωση πολλών εργασιών σας μέσα από το περιβάλλον του Gmail. 

• Τrello

To Τrello είναι μια δωρεάν υπηρεσία που ουσιαστικά αποτελεί μια πλήρη λύση οργάνωσης, στην οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση από παντού, αρκεί να έχετε διασφαλισμένη online πρόσβαση. Η χρήση του είναι πολύ απλή και στο site της εφαρμογής θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες για το πώς μπορείτε να εκμεταλλευθείτε όλες τις λειτουργίες που σας προσφέρει.

• Asana

To Asana σας επιτρέπει να μετατρέψτε την ηλεκτρονική αλληλογραφία με πελάτες και συναδέλφους σας σε ομαδικές εργασίες που μπορούν εύκολα να εντοπιστούν από όλη την υπόλοιπη ομάδα, και όλα αυτά μέσα από το Inbox του Gmail.

Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM