Το διπλό και το milf παραμένουν κραταιά στις προτιμήσεις
Το διπλό και το milf παραμένουν κραταιά στις προτιμήσεις

 

Τα στοιχεία για το πορνό είναι συχνά αποκαλυπτικά και αναδεικνύουν μια σειρά συμπερασμάτων για τη σεξουαλική μας ζωή, αλλά κυρίως τις φαντασιώσεις μας. Το δεδομένα από τις μετρήσεις που δίνουν οι μεγάλες πορνογραφικές ιστοσελίδες κρύβουν πάντα ενδιαφέρον και προκαλούν συζητήσεις.

 

Σύμφωνα με όσα δημοσιοποίησε η ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου Redtube σχετικά με το στοματικό σεξ, υπήρξε μια ξαφνική και ανεξήγητη αύξηση στη δημοφιλία των αναζητήσεων από τον Φεβρουάριο του 2016 ενώ ακριβώς ένα χρόνο μετά είχαμε το peak της αναζήτησης. 

 

 

 

Μια πιο ενδελεχής μελέτη των δεδομένων αποκαλύπτει ποιες είναι οι πορνοστάρ που είναι πιο δημοφιλείς στην κατηγορία «blowjob»

 

 

 

Όμως σαφώς το πιο ενδιαφέρον κομμάτι αυτής της «έρευνας» είναι οι ειδικές αναζητήσεις ως προς το στοματικό σεξ. Τι ψάχνουμε; Πώς το θέλουμε και ποιες είναι οι ιδιαίτερες προτιμήσεις όσων το αναζητούν;

 

Πρώτο στην αναζήτηση είναι φυσικά σκέτο το blowjob, αλλά από εκεί και κάτω αρχίζουν οι ιδιαιτερότητες.

 

Εννοείται πως όλοι ψάχνουν «το καλύτερο», αλλά αυτό που είναι τρίτο είναι η οπτική γωνία (pov) που το κάνει μάλλον πιο ρεαλιστικό.

 

Λίγο παρακάτω είναι τα ερασιτεχνικά βίντεο και ακολουθεί το στοματικό στο αυτοκίνητο το οποίο φαίνεται πως τελικά είναι δημοφιλής φαντασίωση. Αλλά, αρκετοί δεν τα θέλουν όλα τέλεια καθώς το «απρόσεκτο/ πρόχειρο» (ότι και αν σημαίνει αυτό!) είναι επίσης ψηλά.

 

Το διπλό και το milf παραμένουν κραταιά στις προτιμήσεις ενώ έκπληξη αποτελεί το «granny» το οποίο μπορεί σε κάποιους να ακούγεται ακραίο ηλικιακά αλλά μάλλον αρέσει.