To «Humans of New York» γίνεται σειρά-ντοκιμαντέρ στο Facebook και μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ

To «Humans of New York» γίνεται σειρά-ντοκιμαντέρ στο Facebook και μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ Facebook Twitter
0
To «Humans of New York» γίνεται σειρά-ντοκιμαντέρ στο Facebook και μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ Facebook Twitter

Αν είστε φανς της σελίδας «Ηumans of New York» τα νέα είναι συναρπαστικά. Αν πάλι ανήκετε σε όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το πρότζεκτ, τότε το ποστ αυτό είναι μια καλή ευκαιρία για να γνωρίσετε μια από τις επιδραστικότερες και για πολλούς σημαντικότερες σελίδες του Facebook.

To Humans of New York ξεκίνησε το 2010, μετρά πλέον πάνω από 18 εκατ. followers και απολαμβάνει παγκόσμια φήμη έχοντας καταφέρει με έναν πρωτότυπο τρόπο να αναδείξει τις συγκινητικές και σημαντικές ιστορίες ανθρώπων της Νέας Υόρκης με μια μόλις φωτογραφία τους και μια μικρή αφήγηση από τους ίδιους.

Ο Μπράντον Στάντον, ο 33χρονος δημιουργός της σελίδας ανέλαβε σε συνεργασία με το Facebook να δημιουργήσει μια σειρά 12 επεισοδίων για ένα ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί μέσα από την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

To «Humans of New York» γίνεται σειρά-ντοκιμαντέρ στο Facebook και μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ Facebook Twitter
Ο Μπράντον Στάντον

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στην ολοκαίνουργια πλατφόρμα βίντεο του Facebook, το Facebook Watch ενώ Στάντον δηλώνει πως άρχισε να δουλεύει το πρότζεκτ πριν από τέσσερα χρόνια, έχει κάνει γυρίσματα διάρκειας 400 ημερών και έχει μιλήσει με περισσότερους από 1.200 ανθρώπους. 

«Αρχικά συνειδητοποίησα ότι το βίντεο θα προσθέσει ένα πιο βαθύ επίπεδο στο Humans of New York», αναφέρει ο Στάντον και προσθέτει πως είναι συχνά πολύ συγκινημένος από τους ανθρώπους που συναντά. Αν και το πρότζεκτ ξεκίνησε και έγινε διάσημο χάρη στις φωτογραφίες του, ο δημιουργός του πιστεύει πως το βίντεο θα αποκαλύψει πολύ περισσότερα για τους πρωταγωνιστές του και τις ιστορίες που θέλει να ειπωθούν.

Το πρώτο τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε:

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM