Αυτό θα είναι το Samsung Galaxy Note 8 που έρχεται το φθινόπωρο

Αυτό θα είναι το Samsung Galaxy Note 8 που έρχεται το φθινόπωρο Facebook Twitter
Ασύρματη φόρτιση: απλά τοποθετήστε το Galaxy Note 8 σε αυτό τον ασύρματο φορτιστή και επαναφέρετέ το στο 100% γρήγορα. Στηρίζει το κινητό σας επίπεδα ή κάθετα ή οριζόντια θέση, ώστε να συνεχίσετε να βλέπετε την οθόνη του ή να κάνετε chat όσο αυτό φορτίζεται.
0

 

Αυτό θα είναι το Samsung Galaxy Note 8 που έρχεται το φθινόπωρο Facebook Twitter
Από ένα απλό ημερολόγιο μέχρι επαγγελματική σχεδίαση, το Samsung Notes σας δίνει τα εργαλεία. Έχετε ένα εύρος επιλογών από πινέλα, στυλό και χρώματα για να φτιάξετε τα δικά σας σχέδια και να δημιουργήστε τις δικές σας λίστες.

Πώς είναι δυνατόν να ανακάμψεις ύστερα από μια σειρά αποτυχημένων επεισοδίων στη γραμμή εξέλιξης των προϊόντων σου και ειδικά όταν το όνομά σου συνδέεται με ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης που σκάνε στα χέρια των χρηστών; Αυτή θεωρώ, και καμία άλλη, ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση που έπρεπε να αντιμετωπίσει η Samsung σε όλους αυτούς τους μήνες που οδήγησαν στη σημερινή ανακοίνωση του Galaxy Note 8. Γιατί με εκείνες τις καταστροφικές μπαταρίες που οδήγησαν στην πλήρη ανάκληση ενός προϊόντος, και την τελική ακύρωσή του Galaxy Note 7, η Samsung αποκαλύπτει σήμερα το διάδοχο ο οποίος όχι μόνο μπορεί να σηκώσει στην πλάτη του όλα τα λάθη του παρελθόντος, αλλά καταφέρνει να σταθεί ως δυνατός αντίπαλος, σχεδόν πρωταθλητής, πριν ακόμα μπει στο στίβο.

Το Galaxy Note 8 είναι εδώ, ή μάλλον θα είναι εδώ, διαθέσιμο στη χώρα μας, από τις 15 Σεπτεμβρίου. Το νέο μοντέλο και οι λειτουργίες του παρουσιάστηκαν χτες στο Unpacked 2017 event στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια του οποίου φάνηκε ότι η εταιρεία, αν μη τι άλλο, ελπίζει ότι οι καταναλωτές θα εκτιμήσουν τα εξελιγμένα χαρακτηριστικά του και την προσθήκη του S-Pen ή τουλάχιστον ότι θα είναι πρόθυμοι να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στην μάρκα να δείξει τι πραγματικά μπορεί να προσφέρει στην εξέλιξη των έξυπνων τηλεφώνων. Και αν κρίνουμε από τα χαρακτηριστικά του Galaxy Note 8 τότε η αλήθεια είναι ότι ο Κορεατικός κολοσσός έχει σχεδιάσει ένα μοντέλο το οποίο, από τη στιγμή που θα βγει στην αγορά θα καμαρώνει σαν ένα από τα δύο πιο ισχυρά έξυπνα κινητά που έχουν σχεδιαστεί ποτέ. Το άλλο όλοι ξέρουμε ποιο θα είναι, αλλά εδώ μιλάμε μόνο για τη Samsung.

Αυτό θα είναι το Samsung Galaxy Note 8 που έρχεται το φθινόπωρο Facebook Twitter
Η προεπιλεγμένη ανάλυση της οθόνης είναι Full HD+ και μπορεί να αλλαχτεί σε Quad HD+ (WQHD+) από τις Ρυθμίσεις.

H στρατηγική της επιστροφής της Samsung δεν ήταν μια απλή υπόθεση. Δεν προχώρησε απλά στο σχεδιασμό ενός νέου, και πιο ασφαλούς κινητού. Και εννοείται ότι το νέο μοντέλο δεν έρχεται ως απόδειξη ή φυσικό επακόλουθο του τι είναι ικανή να κάνει. Μετά από τόσες εκρήξεις, τραυματισμούς και αμέτρητα περιστατικά κακών δημοσίων σχέσεων, η εταιρεία καθιέρωσε έναν πρωτοφανή έλεγχο (πολλαπλών σημείων) των μπαταριών που χρησιμοποιεί. Γι΄αυτό, λοιπόν, έχοντας κατά νου τις καταγγελίες για το S8, η Samsung πέρασε απλά και ουδέτερα τα νέα της στο χτεσινό event και τόνισε ότι αυτή θα είναι στρατηγική της, μια ομαλή αλλά πρωτοποριακή τεχνολογική εξέλιξη, ακόμα κι αν δεν σπάσει ρεκόρ ή δεν κόψει το νήμα του τερματισμού στις πωλήσεις.

Πριν ξεκινήσουμε μια πιο αναλυτική περιγραφή των νέων λειτουργιών (και κάποιων καινοτομιών) που θα φιλοξενεί το Galaxy Note 8 αξίζει να σημειώσουμε ότι όλες οι διαρροές και οι υποτιθέμενες 3D φωτογραφικές αποδόσεις που είχαν κυκλοφορήσει το προηγούμενο διάστημα ήταν ακριβείς. Το Note 8 «ακουμπάει» πολύ πάνω στο σχεδιασμό του S8 μόνο που αντί για 6,2 ίντσες οθόνη έχει 6,3. Πολύ μικρή η διαφορά, αλλά το Galaxy Note 8 καμαρώνει για την Quad HD οθόνη Infinity Display 6.3 ιντσών (2960 x 1440), αναλογίας 18.5:9 η οποία υπόσχεται πεντακάθαρη κινηματογραφική εμπειρία, αλλά και τη δυνατότητα να τρέχετε δύο εφαρμογές ταυτόχρονα.

Αυτό θα είναι το Samsung Galaxy Note 8 που έρχεται το φθινόπωρο Facebook Twitter
O καινοτόμος σχεδιασμός του Galaxy Note 8 καθιστά εφικτή την τοποθέτηση Οθόνης Χωρίς Όρια 6.3". Είναι η μεγαλύτερη που τοποθετήθηκε ποτέ σε Galaxy Note - δίνοντάς σας περισσότερη οθόνη για μεγαλύτερη προβολή και περισσότερο χώρο για χρήση της γραφίδας S Pen.

Η διπλή κάμερα του Galaxy Note 8 περιλαμβάνει μια ευρυγώνια κάμερα με εξαιρετικές δυνατότητες χαμηλού φωτισμού, κάτι που πλέον αναμένετε από τις συσκευές Galaxy, ενώ ο τηλεφακός σας δίνει 2x οπτικό ζουμ για κοντινές και μακρινές λήψεις. Και οι δύο διαθέτουν σύστημα οπτικής σταθεροποίησης εικόνας, για σταθερές λήψεις ακόμα και όταν κάνετε μεγέθυνση. Οι δύο αισθητήρες στην κάμερα στην πλάτη έρχονται με ανάλυση 12MP έκαστος, με τον έναν αισθητήρα να χρησιμοποιεί τηλεφακό. Η κάμερα selfie έρχεται με αισθητήρα ανάλυσης 8MP. Εδώ, λοιπόν, στάθηκε και έδωσε ιδιαίτερη έμφαση η παρουσίαση (μάλιστα το συνέκριναν και με το iPhone 7 Plus) τονίζοντας ότι και οι δύο αισθητήρες στην πλάτη του Note 8 έρχονται με Οπτική Σταθεροποίηση Εικόνας (OIS), κάτι που σύμφωνα με τη Samsung δεν υπάρχει σε άλλο smartphone αυτή τη στιγμή. Επιπλέον έμφαση δόθηκε στο Live Focus, μια λειτουργία που σας δίνει τη δυνατότητα να θολώσετε το βάθος πεδίου, είτε τη στιγμή που εστιάσετε είτε μετά την λήψη τηε φωτογραφίας, προσθέτωντας το γνωστό Bokeh εφέ.

Μια άλλη σοβαρή προσθήκη στο μοντέλο είναι η γραφίδα S-Pen, κάτι που αυτόματα διαφοφοροποιεί το Galaxy Note 8. Το S-Pen που συνοδεύει το κινητό έχει μεγαλύτερη ακρίβεια, σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε κινούμενα μηνύματα ή ζωγραφιές στις εικόνες σας καθώς και να πραγματοποιείτε άμεσες μεταφράσεις κειμένων ή μετατροπή (πχ ισοτιμιών) με ένα απλό άγγιγμα. Μπορείτε να σχεδιάσετε τα δικά σας emoji, να φτιάξετε GIFs ή να γράψετε δικά σας μηνύματα πάνω σε φωτογραφίες. Μπορείτε ακόμα να γράφετε κείμενα ολόκληρα, λίστες με ό,τι σας λείπει από το ψυγείο, απαντήσεις σε μηνύματα, ενώ με ένα εύρος επιλογών από πινέλα, στυλό και χρώματα στη διάθεσή σας το παιχνίδι με τις φωτογραφίες και τις εικόνες στο κινητό, μπαίνει σε μια άλλη διάσταση. 

Αυτό θα είναι το Samsung Galaxy Note 8 που έρχεται το φθινόπωρο Facebook Twitter
Παιχνίδια με βαριά γραφικά δείχνουν ΄ελαφριά΄ στο Galaxy Note8, γιατί υποστηρίζει Vulkan API. Με το Vulkan να κάνει γρήγορες συνδέσεις ανάμεσα στα γραφικά και τη χρήση υπολογιστή, απολαμβάνετε ομαλή απόδοση που δεν εξαντλεί την μπαταρία σας τόσο πολύ.

Η παρουσίαση εστίασε επίσης στην προσωπική βοηθό Bixby και στο Samsung Dex Dock, το οποίο μετατρέπει το Galaxy Note 8 σε desktop. Η εσωτερική RAM του κινητού είναι στα 6GB και ο αποθηκευτικός του χώρος είναι 64GB, 128GB και 256GB, που όπως σημειώνει η Samsung, αυτό θα εξαρτάται από τη χώρα. Για λειτουργικό φοράει το Android 7.1.1 ενώ έρχεται με πιστοποίηση IP 68 για ανθεκτικότητα στο νερό, που εγγυάται τη λειτουργία του ακόμα κι αν πέσει σε (γλυκό) νερό βάθους 1,5 μέτρου και μείνει εκεί μέχρι 30 λεπτά. O αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος βρίσκεται στην πλάτη. Επίσης προσφέρει αναγνώριση ίριδας και προσώπου. Στη συσκευασία θα βρίσκονται και τα ακουστικά της AKG, για τα οποία η Samsung είπε χαριτολογώντας ότι μπορούμε να τα συνδέσουμε στην κλασσική είσοδο για τα ακουστικά του κινητού. Το Note 8 θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα χρώματα: Midnight Black, Deepsea Blue, Orchid Gray και Maple Gold. Όσοι το προπαραγγείλουν θα λάβουν δώρο το Samsung Dex Dock. Η τιμή του θα είναι 1029 ευρώ για τη βασική έκδοση των 64GB.

Αυτό θα είναι το Samsung Galaxy Note 8 που έρχεται το φθινόπωρο Facebook Twitter
Το Live Focus, είναι μια λειτουργία που σας δίνει τη δυνατότητα να θολώσετε το βάθος πεδίου, είτε τη στιγμή που εστιάσετε είτε μετά την λήψη τηε φωτογραφίας, προσθέτωντας το γνωστό Bokeh εφέ.
Αυτό θα είναι το Samsung Galaxy Note 8 που έρχεται το φθινόπωρο Facebook Twitter
Tα Galaxy Note 8 και το S Pen είναι πιστοποιημένα με IP68 και έχουν δοκιμαστεί για να αντέχουν σε νερό και σκόνη. Η ανθεκτικότητα σε νερό είναι για βύθιση σε γλυκό νερό βάθους έως 1,5m και μέχρι 30 λεπτά.
Αυτό θα είναι το Samsung Galaxy Note 8 που έρχεται το φθινόπωρο Facebook Twitter
Ο Σαρωτής Δακτυλικού Αποτυπώματος βρίσκεται στην πλάτη του κινητού και είναι ένα μόνο από τα προτερήματα του Samsung Knox, το οποίο προστατεύει τα βιομετρικά σας στοιχεία και να περιφρουρεί ό,τι βρίσκεται στο τηλέφωνό σας.
Αυτό θα είναι το Samsung Galaxy Note 8 που έρχεται το φθινόπωρο Facebook Twitter
Ξεκλειδώστε με τα μάτια σας, το πρόσωπό σας ή με το δακτυλικό σας αποτύπωμα και νιώστε την ελευθερία να δίνετε έμφαση σε αυτά που έχουν πραγματικά σημασία.
Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM