Το νέο Megaupload δεν θα επιτρέπει την πρόσβαση χρηστών από τις ΗΠΑ

Το νέο Megaupload δεν θα επιτρέπει την πρόσβαση χρηστών από τις ΗΠΑ Facebook Twitter
1

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ubergizmo, ο ιδρυτής του Megaupload αποκαλύπτει, καθημερινά, νέες λεπτομέρειες για τη νέα υπηρεσία, η οποία ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. 

Όπως αναφέρουν τα πιο πρόσφατα tweets του Kim Dotcom, το νέο Megaupload θα είναι ένα τεράστιο παγκόσμιο δωρεάν δίκτυο P2P (peer-to-peer) που χτίζεται με την 24/7 βοήθεια δικηγόρων, επενδυτών και προγραμματιστών, έτσι ώστε να είναι ανθεκτικό σε οποιασδήποτε μορφής επίθεση.

Σε ερώτηση που του έγινε μέσω του Twitter, αν το νέο Megaupload αντιμετωπίσει τα ίδια προβλήματα με το προηγούμενο, ο ίδιος απάντησε κατηγορηματικά «that will be IMPOSSIBLE. Trust me!».

Σημειώνεται ότι η υπηρεσία δεν θα είναι διαθέσιμη για του χρήστες των ΗΠΑ.

Τech & Science
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Να κάνω λίγο το δικηγόρο του διαβόλου ; Έχει ποτέ κανείς μας χρησιμοποιήσει το Megaupload για να υπερασπιστεί την ελευθερία στη διακίνηση της πληροφορίας ; Γιατί εγώ ταινίες κατέβαζα . . .