Έρευνα αποκαλύπτει πως το sexting δεν είναι τελικά και τόσο διεγερτικό

Έρευνα αποκαλύπτει πως το sexting δεν είναι τελικά και τόσο διεγερτικό Facebook Twitter
0

Το sexting, η αποστολή δηλαδή γυμνών φωτογραφιών μέσω smartphone ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι για κάποιους ένα σημαντικό «κέρδος» της επέλασης της τεχνολογίας και για άλλους μια «παράπλευρη απώλεια», καθώς διευκολύνει την ερωτική διάδραση χωρίς όμως την ανθρώπινη επαφή. 

Όπως προκύπτει από την ετήσια έρευνα Millennial Sex Survey της SKYN Condoms, το 48% των ερωτηθέντων millennials (άτομα ηλικίας μεταξύ 18 και 34 ετών) δήλωσαν πως κάνουν sexting τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα ενώ ένα 30% παραδέχεται πως έχει μοιραστεί μια σεξουαλική φωτογραφία χωρίς την συγκατάθεση του ατόμου που απεικονίζεται.

Η αλήθεια είναι πως έρευνες έχουν αποδείξει από καιρό πως στη συντριπτική τους πλειονότητα έφηβοι και νέοι έχουν μπει στη διαδικασία να ανταλλάξουν ερασιτεχνικές γυμνές φωτογραφίες αλλά έτερη έρευνα έρχεται τώρα να αποδείξει πως το sexting δεν είναι τελικά τόσο διασκεδαστικό και διεγερτικό όσο θεωρείται ή τουλάχιστον όσο ήταν παλιότερα και πως δεν το απολαμβάνουν όλοι το ίδιο. 

Έρευνα αποκαλύπτει πως το sexting δεν είναι τελικά και τόσο διεγερτικό Facebook Twitter

Στοιχεία που συνέλεξε το Match από την φετινή έρευνα «Singles in America», που μελέτησε περισσότερους από 5.500 singles μέσα στο 2016, δείχνουν ότι οι γυναίκες στην πραγματικότητα δεν είναι και πολύ φαν των φωτογραφιών με πέη. Σχεδόν το 90% των γυναικών είπαν κιόλας πως δεν διεγείρονται καθόλου. Οι συχνότερες απαντήσεις στο πώς νιώθουν όταν λαμβάνουν φωτογραφίες με γεννητικά όργανα, σύμφωνα με το Match, ήταν «αηδία, ασέβεια και παραβίαση». 

Μάλιστα, πολλές υποστήριξαν πως βομβαρδίζονται με τέτοιου είδους φωτογραφίες παρά τη θέλησή τους. Προς επιβεβαίωση τούτου, ένα ποσοστό 40% των αντρών δήλωσε πως έχει στείλει τέτοια φωτογραφία σε γυναίκα χωρίς να τη ρωτήσει. 

Σε κάθε περίπτωση, αν θέλετε οπωσδήποτε να κάνετε sexting βεβαιωθείτε τουλάχιστον πως οι φωτογραφίες σας θα πάνε σε κάποιον που έχετε εμπιστοσύνη.

* Με πληροφορίες από Mashable

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM