Telly: Το "Pinterest" των videos

Telly: Το "Pinterest" των videos Facebook Twitter
0

Ανανεωμένο και με καινούργιο όνομα, τo Twitvid το οποίο πρωτοεμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2009, μετονομάστηκε σε Telly.  Η υπηρεσία θυμίζει το Pinterest με δυνατότητα πρόσβασης σε περιεχόμενο από το YouTube, Vimeo και άλλα sites.

Με την είσοδό τους οι χρήστες επιλέγουν τα ενδιαφέροντα τους και τους χρήστες που θέλουν να ακολουθήσουν. Στη συνέχεια εμφανίζεται ένα προσωποποιημένο feed με videos. Από εκεί υπάρχει η δυνατότητα πρόσθεσης κάποιου video στη συλλογή και στη συνέχεια οι χρήστες θα μπορούν να το μοιραστούν στο Telly, το Facebook και το Twitter.

Σύμφωνα με το techcrunch μπορεί να εγκατασταθεί ένα bookmarklet στο browser  (drag στο bookmarks bar) στο οποίο θα πρέπει να κάνουμε κλικ κάθε φορά που βλέπουμε ένα ενδιαφέρον video.

Προς το παρόν, το Telly διατίθεται μόνο σε web έκδοση, αλλά σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας, Mo Al Adham, σύντομα θα κάνουν την εμφάνισή τους και οι mobile εφαρμογές.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM