Η μεγάλη ημέρα της «Επιστροφής στο Μέλλον», μόλις έφτασε. Αν δεν το ξέρετε το σενάριο της κλασσικής πλέον ταινίας «Back to the Future» είχε ορίσει τη σημερινή ημερομηνία και έτος, την 21η Οκτωβρίου του 2015 δηλαδή, ως ημέρα που οι πρωταγωνιστές της ταινίας επιστρέφουν στο μέλλον.

 

Το σενάριο προέβλεπε πάντως ότι θα κυκλοφορούσαμε με ιπτάμενα αυτοκίνητα, παρόλα αυτά όμως έπεσε μέσα σε αρκετές προβλέψεις για τα τεχνολογικά επιτεύγματα της εποχής.

 

Στο Los Angeles με αφορμή τη σημερινή ημέρα της επιστροφής στο μέλλον, θα υπάρξει προβολή ενός φιλμ γύρω από αυτή με συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών όπως του Michael J. Fox και του Christopher Lloyd, αλλά και των συντελεστών της ταινίας όπως ο Robert Zemeckis και οι Steven Spielberg, και Huey Lewis.

 

 

 

Η πρώτη ταινία της τριλογίας "Back to the Future" προβλήθηκε στις ΗΠΑ στις 3 Ιουλίου 1985, με πρωταγωνιστές τους Michael J. Fox και Cristopher Lloyd.

 

Στο «Επιστροφή στο Μέλλον», κωμική ταινία επιστημονικής φαντασίας ο Μάρτι ΜακΦλάι ένας φευγάτος νεαρός κι ο φίλος του επιστήμονας  Έμετ Μπράουν μπαίνουν στη χορνομηχανή και βρίσκονται στην πόλη τους 30 χρόνια πριν. Τώρα πρέπει να βρει τρόπο να επιστρέψουν χωρίς να χαλάσει και το χρονικό συνεχές.

 

 

Η εφημερίδα Guardian έχει συνεχή ροή με πληροφορίες για τις εκδηλώσεις που γίνονται ανά τον κόσμο με αφορμή τη σημερινή ημέρα στη συγκεκριμένη ταινία.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr