Το Burger Fest της Αθήνας επιστρέφει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, στο  Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ. για δύο τριήμερα, στις 13-14-15 καθώς και στις 20-21-22 Σεπτεμβρίου. Εκτός από τα burger το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ένα πλούσιο συναυλιακό πρόγραμμα.

 

Την αυλαία του Burger Fest στις 13/9 θα ανοίξουν οι Asian Dub Foundation, μαζί με τους Cayetano και Kill Emil. Στις 14/9,  ο Εισβολέας με τη μπάντα του και τους Τwinsanityθα μας ξεσηκώσουν με τις ρίμες τους . H τρίτη μέρα 15/9, κλείνει με την χαρισματική Μαρίνα Σάττι και τους world ήχους της,τους μελωδικούς Atomic Love και την ομάδα Street Outdoors Soundsystem.

 

Το δεύτερο τριήμερο ξεκινάτην Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου με τρεις ελληνικές μπάντες που δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις, τους Yakuza Six, Bejeezus και Wedding Singers. Στις 21/9,  στο stage του Αμαξοστασίου έρχονται οι Αμερικάνοι hip hop superstars Delinquent Habits, ενώ λίγο νωρίτερα Blend Mishkin και Roots Evolution, θα έχουν σαρώσει το Burger Fest με τους ska, rock steady, dub και dancehall ήχους τους. Την τρίτη και τελευταία μέρα 22/9, τη σκυτάλη παίρνουν οι Ιnco για ένα μοναδικό show πριν το μεγάλο πάρτι λήξης του Burger Fest.

 

Μαρίνα Σάττι, Φωτο: Πηνελόπη Γερασίμου
Μαρίνα Σάττι, Φωτο: Πηνελόπη Γερασίμου

 

Πρόγραμμα

Παρασκευή 13/9: Asian Dub Foundation - Cayetano - Kill Emil

Η πρώτη μέρα του μουσικού προγράμματος του Burger Fest, ξεκινά ανατρεπτικά και δυναμικά με την παρουσία των Asian Dub Foundation! Η εκρηκτική αυτή μουσική κολεκτίβα, με τις μοναδικές live εμφανίσεις της, προσγειώνεται στην Αθήνα την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου για το opening της 4ης μεγάλης γιορτής του burger. Λίγο πριν ο Dj & παραγωγός Cayetano αναλαμβάνει τα decks του Burger Fest για ένα dub, trip- hop  electronica show που μόνο αυτός ξέρει να προσφέρει. O Kill Emil θα σκορπίσει στο Αμαξοστάσιο τους ξεχωριστούς και ανεβαστικούς hip hop ρυθμούς του.

 

Σάββατο 14/9: Eisvoleas & band - Twinsanity

Ο Eisvoleas θα ξεσηκώσει το κοινό του Burger Fest παντρεύοντας τον δυναμισμό της hip hop με την ελληνική λαϊκή μουσική και άλλες μουσικές του κόσμου. Νωρίτερα την βραδιά θα έχουν προετοιμάσει οι  Twinsanity χαρακτηριστικοί εκπρόσωποι της ελληνικής underground hip hop σκηνής.

 

Κυριακή 15/9: Μαρίνα Σάττι - Street Outdoors Soundsystem - Atomic Love

Την τρίτη μέρα, 15/9, η χαρισματική Μαρίνα Σάττι φέρνει στο φεστιβάλ τους world music ήχους της. Νωρίτερα οι Atomic Love θα μας ταξιδέψουν με το ηχητικό τους κράμα από indie μελωδίες και ψυχεδελικές κιθαριστικές δόσεις. Τέλος, ο χώρος θα γεμίσει νωρίτερα από τους ήχους τουδυναμικού DJ crew των Street Outdoors Soundsystem, όπου θα καταλάβει τη σκηνή του Burger Fest για να προσφέρει μουσικές δονήσεις από σύγχρονη house,  disco και techno.

 

Eisvoleas
Eisvoleas

 

Παρασκευή 20/9: Wedding Singers - Bejeezus - Yakuza Six

Οι Yakuza Six στήνουν ένα ατέλειωτο χορευτικό party με τις εκρηκτικές επιλογές από pop, alternative rock και hot RnB & dance. Οι Bejeezus θα μας παρασύρουν με τη high energy χορευτική διάθεση και τους pop, swing, latin & rock ‘n’ roll ρυθμούς τους. Τέλος,  οι Wedding Singers, η γνωστή cover band, θα παρουσιάσει στη σκηνή του Burger Fest ένα μοναδικό dance, pop, rock, electronica show.

 

Σάββατο 21/9: Delinquent Habits - Blend Mishkin & Roots Evolution

Τo Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, κατευθείαν από το Los Angeles οι Delinquent Habits έρχονται στο stage του Burger Fest με την σκληροπυρηνική και ταυτόχρονα μελωδική latin rap τους που τους έκανε γνωστούς σε ολόκληρο τον πλανήτη. Το κλίμα την μέρα εκείνη θα έχει ζεσταθεί από νωρίς με τον Blend Mishkin και τους Roots Evolution.

 

Κυριακή 22/9: Inco - Closing Party

Τη τελευταία μέρα 22/9 οι Inco με τους pop rock ρυθμούς τους θα ζεστάνουν το κοινό, για ένα μοναδικό show πριν το μεγάλο Closing Party του Burger Fest.

 

Info

Burger Fest | Αθήνα 2019

Παρασκευή έως Κυριακή

13/14/15 & 20/21/22 Σεπτεμβρίου

Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ.

Ερμού 1 & Πειραιώς, Γκάζι

 

Ώρες λειτουργίας

Παρασκευή 17:00 - 01:00

Σάββατο 13:00 - 01:00

Κυριακή 13:00 - 01:00

 

Αιτήσεις – Συμμετοχές | burger houses:

M: 6945075523

E - mail: [email protected]

Url: https://burgerfest.gr

 

http://burgerfest.gr/

Facebook Page: https://www.facebook.com/burgerfestgr/

Instagram Page: https://www.instagram.com/burgerfest_gr/

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/2153265131375984/