Η Walt Disney Pictures κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του πολυαναμενόμενου σίκουελ της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Frozen».

 

Η μεγάλη εισπρακτική επιτυχία των Disney/ Pixar με εισιτήρια που έφτασαν τα 1.3 δισεκατομμύρια ευρώ, κερδίζοντας επίσης δύο βραβεία Όσκαρ, είχε κυκλοφορήσει πριν από έξι χρόνια στους κινηματογράφος προκαλώντας φρενίτιδα στα παιδιά. Το «Frozen» ή «Ψυχρά κι Ανάποδα», όπως είναι ο τίτλος της στα ελληνικά, αποτέλεσε την πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία για το 2013 και μια από τις εμπορικότερες ταινίες της Disney γενικότερα. 

 

Μετά το σύντομο teaser πριν μερικούς μήνες, η Disney έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer, αποκαλύπτοντας μερικά από όσα περιλαμβάνει η δεύτερη ταινία του Frozen. Το trailer δείχνει την Έλσα να ξεκινά ένα ταξίδι μακριά από το βασίλειό της προκειμένου να ανακαλύψει μυστικά του παρελθόντος, τα οποία θα την βοηθήσουν να καταλάβει πως απέκτησε τις μαγικές δυνάμεις της.

 

Δείτε το καινούργιο trailer του «Frozen 2» που κάνει πρεμιέρα στους αμερικανικούς κινηματογράφους στις 22 Νοεμβρίου 2019: