Ο Liam Gallagher ξανά στην επικαιρότητα, για όλους τους λάθος λόγους

Ο Liam Gallagher ξανά στην επικαιρότητα, για όλους τους λάθος λόγους Facebook Twitter
Ένα χρόνο μετά το πολύ επιτυχημένο εμπορικά, προσωπικό του ντεμπούτο, ο Liam βρίσκεται εκ νέου στην επικαιρότητα για τους λάθους λόγους.
1

Ξανά σε μπελάδες βρίσκεται ο νεότερος εκ των αδερφών Gallagher. Έναν χρόνο μετά το πολύ επιτυχημένο εμπορικά προσωπικό του ντεμπούτο, ο Liam βρίσκεται εκ νέου στην επικαιρότητα για τους λάθους λόγους.

Στις αρχές του μήνα, η κίτρινη βρετανική φυλλάδα «The Sun» έβγαλε στη φόρα ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας, καταγεγραμμένο τον φετινό Αύγουστο, στο οποίο ο δημοφιλής μουσικός φαίνεται να πιάνει από τον λαιμό την κοπέλα του, Debbie Gwyther.

Αμέσως μετά τη δημοσίευσή του, ο ίδιος έσπευσε να διαψεύσει τις κατηγορίες με ένα tweet (λατρεύει το Twitter, όπως έχει αποδείξει πολλάκις), στο οποίο αναφέρει πως ποτέ δεν έχει απλώσει τα χέρια του σε γυναίκα με κακόβουλο τρόπο.

Η Gwyther τον υποστήριξε αμέσως, κάνοντας λόγο για σεξιστικές ανοησίες (εδώ που τα λέμε, η Sun είναι η Μέκκα του κιτρινισμού, αλλά και το βίντεο δεν βοηθάει ιδιαίτερα το ζευγάρι), ενώ ακόμη το περιστατικό δεν έχει πάρει τη νομική οδό, από καμία εκ των δύο πλευρών.

Η Gwyther τον υποστήριξε αμέσως, κάνοντας λόγο για σεξιστικές ανοησίες (εδώ που τα λέμε, η Sun είναι η Μέκκα του κιτρινισμού, αλλά και το βίντεο δεν βοηθάει ιδιαίτερα το ζευγάρι), ενώ ακόμη το περιστατικό δεν έχει πάρει τη νομική οδό, από καμία εκ των δύο πλευρών.

Βέβαια, αν όλα τα παραπάνω αποδειχθούν αληθή, δεν νομίζω πως θα σοκαριζόταν πραγματικά κανείς, καθώς ο Liam έχει δώσει αρκετά δικαιώματα με παλαιότερες πράξεις βιαιοπραγίας: ποιος μπορεί αλήθεια να ξεχάσει τα μυθικά μπουνίδια με τον Damon Albarn, πίσω στις χρυσές μέρες της Brit pop, ή τις διάφορες φήμες για τη συμπεριφορά του απέναντι στις δύο πρώην γυναίκες του;

Σαν να μην έφτανε αυτό, η φάτσα του επέστρεψε στην ροή των μουσικών ειδήσεων μέσα στο Σαββατοκύριακο, αυτή τη φορά δίπλα σε αυτή του Thom Yorke. Ο λόγος; Μερικά, άκακα, πολύ αστεία και μάλλον μεθυσμένα (αν όχι, ακόμη καλύτερα) tweets, στα οποία ο Liam μονολογεί ψηφιακά σχετικά με το πώς «αυτοί οι τεντιμπόιδες οι Radiohead, έγιναν τόσο επιτυχημένοι», σύμφωνα με τα λεγόμενα του.

Από τα συμφραζόμενα των tweets, ο Liam πρέπει να βρισκόταν σε ένα πάρτι το Σάββατο, στο οποίο κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν οι Radiohead και από τα ηχεία ακουγόταν το δεύτερο άλμπουμ τους, «The Bends».

Το γεγονός αυτό προκάλεσε τη διαδικτυακή του έκρηξη, η οποία ξεκίνησε με μία σειρά σχολίων στα οποία αναφέρει με εντελώς λάθος ονόματα διάφορα τραγούδια των Radiohead, συνεχίζει με την παραπάνω απορία και κορυφώνεται με την απάντηση που δίνει στον εαυτό του, δηλαδή το τραγούδι «Karma Police», το οποίο περιμένει να ακούσει, αλλά αυτό δεν συμβαίνει ποτέ γιατί, φυσικά, δεν βρίσκεται στο «Bends».


Από τη πλευρά των Radiohead δεν υπάρχει κάποια απάντηση, καθώς είναι σοβαροί καλλιτέχνες και δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν με έναν «πιωμένο έφηβο» που ζηλεύει τον μύθο τους τουιτάροντας από τον καναπέ του. 

Culture
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μυστήριο 188 ΤΟ ΦΩΣ»: Μια έκθεση για τον «Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ελευσίνος»

LiFO X 2023 ΕΛΕVΣΙΣ / «Μυστήριο 188 ΤΟ ΦΩΣ»: Μια έκθεση για τον «Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ελευσίνος»

Ο Χρήστος Παρίδης συνομιλεί με έναν εκ των ιδρυτικών μελών της, τον Θανάση Λεβέντη, μια ξεχωριστή και πολύπλευρη προσωπικότητα, άρρηκτα συνδεδεμένη με την πόλη.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Γιατί παραιτήθηκε ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου

Culture / Γιατί παραιτήθηκε ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου;

Μια συνταρακτική υπόθεση συστηματικής κλοπής αρχαιοτήτων βρίσκεται μονάχα στην αρχή των αποκαλύψεων. Πώς έφτασαν να λείπουν μέχρι και 1,500 αντικείμενα από την συλλογή του Βρετανικού Μουσείου, πώς μερικά από αυτά κατέληξαν στο eBay, και το παρασκήνιο μιας παραίτησης που κρύβει πολλά.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
Ζαμέ Κορωπί: Λίγες αλήθειες για το μοχθηρό language barrier που κάποτε μας έχει τρολάρει όλους

Οπτική Γωνία / Ζαμέ Κορωπί: Λίγες αλήθειες για το μοχθηρό language barrier που κάποτε μας έχει τρολάρει όλους

Το πάθημα του συνηγόρου της Εύας Καϊλή, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, ακριβώς, όπως παλαιότερα «τα αγγλικά του Τσίπρα», πέρα από τα ανέκδοτα και τα, δικαίως, μοχθηρά πειράγματα, έχουν πολλά να πουν για το γλωσσικό εμπόδιο και την υπερβολική αυτοπεποίθησή μας, όταν καλούμαστε να εκφραστούμε σε μία ξένη γλώσσα...
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Culture / Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Η Άννα Ροκοφύλλου, πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, κάνει έναν απολογισμό των δύο πρώτων ετών της θητείας της και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για το Φεστιβάλ Κολωνού (6-28/9) με το οποίο ο πολιτισμός γίνεται διαθέσιμος σε κάθε δημότη.
ΕΛΕΝΗ ΤΖΑΝΝΑΤΟΥ
Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Lifo Picks / Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Your Room Will Be Ready: «Ανυπομονούμε να αρχίσουμε να δημιουργούμε αναμνήσεις μαζί σας με καλλιτέχνες παγκόσμιας κλάσης για άλλη μια φορά. Έχουμε περισσότερη ιστορία να γράψουμε».
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Culture / Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Η συναυλία του βραβευμένου αθηναϊκού συνόλου, το οποίο φημίζεται για τις ιστορικές πρακτικές ερμηνείας του σε όργανα εποχής, αποτελεί συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και των Μουσικών της Καμεράτας.

σχόλια

1 σχόλια
Εμ, βέβαια.Φάγαμε ψωμί και αλάτι στα χρυσά χρόνια της Αγγλικής σκηνής στα γνωστά clubάκια κλπ κλπ κλπ...ολοι ξέρουμε ο ένας τον άλλον φασωθήκαμε, αγαπηθήκαμε, πικραθήκαμε... και τώρα γελάω τόσο πολύ με αυτά που διαβάζω.Ποτέ μου δεν τον χώνεψα αυτόν.Ο Noel μια χαρά παιδί.Αυτός πάλι όλο μλκιες...Στραβογέρασε και μυαλό δεν έβαλε.Ευτυχώς είμαι όπως ειμουν και φρικάρω που τους βλέπω...μεσολαβήσανε και 20+ χρονάκια...Να βρίζει τους Radiohead τώρα...Liam darling, stop crying your heart out.Τα μελέ.