Οριστικό αντίο από τους KISS - Μετά από 4 δεκαετίες ανακοίνωσαν την τελευταία περιοδεία τους

Οριστικό αντίο από τους KISS - Μετά από 4 δεκαετίες ανακοίνωσαν την τελευταία περιοδεία τους Facebook Twitter
0

Μετά από 45 χρόνια στη μουσική, οι KISS λένε οριστικό αντίο στους θαυμαστές τους μέσα από μια μεγάλη περιοδεία με τίτλο «End of the Road». 

Την ανακοίνωση έκανε το συγκρότημα στην εκπομπή America's Got Talent του NBC, έχοντας ερμηνεύσει προηγουμένως το τραγούδι «Detroit Rock City», ένα από τα πιο δημοφιλή του συγκροτήματος, το οποίο κι έχει χρησιμοποιηθεί σε δεκάδες ταινίας και θεωρείται πλέον κλασικό. 


Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί οι ακριβείς ημερομηνίες των συναυλιών, το συγκρότημα υπόσχεται πως θα είναι μια περιοδεία «αλησμόνητη». 

«Όλα όσα έχουμε χτίσει και κατακτήσει τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες δεν θα είχαν γίνει ποτέ χωρίς τα εκατομμύρια των ανθρώπων παγκοσμίως που γέμισαν κλαμπ, αρένες και στάδια όλα αυτά τα χρόνια. Αυτή θα είναι η απόλυτη γιορτή για όσους μας έχουν δει κι η τελευταία ευκαιρία για όσους όχι. Θα πούμε αντίο στην τελευταία μας περιοδεία με το μεγαλύτερό μας σόου μέχρι σήμερα και θα φύγουμε όπως ήρθαμε- αμετανόητοι και ασταμάτητοι», είπαν οι KISS.

Το διάσημο συγκρότημα, που αποτελείται σήμερα από τους Paul Stanley, Gene Simmons, Tommy Thayer και Eric Singer, δημιουργήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1973. Στο παρελθόν μέλη υπήρξαν επίσης οι Ace Frehley, Peter Criss, Eric Carr, Vinnie Vincent, Mark St. John και Bruce Kulick.

Τον περασμένο Φεβρουάριο ο 66χρονος Paul Stanley είχε μιλήσει για το μέλλον του συγκροτήματος σε συνέντευξή του στο Billboard.

«Σίγουρα μου περνάει από το μυαλό η σκέψη του να μην εμπλέκομαι. Δεν είμαι βέβαιος για αν πρέπει να έρθει το τέλος των KISS. Έχουμε χτίσει κάτι τόσο θρυλικό που υπερβαίνει οποιοδήποτε μέλος οπότε προφανώς και μπορώ να με φανταστώ εκτός όλου αυτού. Δεν θέλω να αφήνω το σπίτι μου. Έχω οικογένεια και παιδιά και, ειλικρινά, νομίζω πως βασική μου προτεραιότητα είναι η πατρότητα και δεν θέλω να το χάσω όλο αυτό. Και εννοείται, όσο μεγαλώνουμε, ξέρουμε πως η ζωή είναι περιορισμένη και σε αυτό το σημείο επιλέγω πλέον αυτά που θέλω να κάνω», είχε πει χαρακτηριστικά. 

Culture
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μυστήριο 188 ΤΟ ΦΩΣ»: Μια έκθεση για τον «Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ελευσίνος»

LiFO X 2023 ΕΛΕVΣΙΣ / «Μυστήριο 188 ΤΟ ΦΩΣ»: Μια έκθεση για τον «Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ελευσίνος»

Ο Χρήστος Παρίδης συνομιλεί με έναν εκ των ιδρυτικών μελών της, τον Θανάση Λεβέντη, μια ξεχωριστή και πολύπλευρη προσωπικότητα, άρρηκτα συνδεδεμένη με την πόλη.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Γιατί παραιτήθηκε ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου

Culture / Γιατί παραιτήθηκε ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου;

Μια συνταρακτική υπόθεση συστηματικής κλοπής αρχαιοτήτων βρίσκεται μονάχα στην αρχή των αποκαλύψεων. Πώς έφτασαν να λείπουν μέχρι και 1,500 αντικείμενα από την συλλογή του Βρετανικού Μουσείου, πώς μερικά από αυτά κατέληξαν στο eBay, και το παρασκήνιο μιας παραίτησης που κρύβει πολλά.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
Ζαμέ Κορωπί: Λίγες αλήθειες για το μοχθηρό language barrier που κάποτε μας έχει τρολάρει όλους

Οπτική Γωνία / Ζαμέ Κορωπί: Λίγες αλήθειες για το μοχθηρό language barrier που κάποτε μας έχει τρολάρει όλους

Το πάθημα του συνηγόρου της Εύας Καϊλή, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, ακριβώς, όπως παλαιότερα «τα αγγλικά του Τσίπρα», πέρα από τα ανέκδοτα και τα, δικαίως, μοχθηρά πειράγματα, έχουν πολλά να πουν για το γλωσσικό εμπόδιο και την υπερβολική αυτοπεποίθησή μας, όταν καλούμαστε να εκφραστούμε σε μία ξένη γλώσσα...
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Culture / Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Η Άννα Ροκοφύλλου, πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, κάνει έναν απολογισμό των δύο πρώτων ετών της θητείας της και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για το Φεστιβάλ Κολωνού (6-28/9) με το οποίο ο πολιτισμός γίνεται διαθέσιμος σε κάθε δημότη.
ΕΛΕΝΗ ΤΖΑΝΝΑΤΟΥ
Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Lifo Picks / Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Your Room Will Be Ready: «Ανυπομονούμε να αρχίσουμε να δημιουργούμε αναμνήσεις μαζί σας με καλλιτέχνες παγκόσμιας κλάσης για άλλη μια φορά. Έχουμε περισσότερη ιστορία να γράψουμε».
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Culture / Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Η συναυλία του βραβευμένου αθηναϊκού συνόλου, το οποίο φημίζεται για τις ιστορικές πρακτικές ερμηνείας του σε όργανα εποχής, αποτελεί συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και των Μουσικών της Καμεράτας.