Όταν ήμουν μικρή πίστευα ότι δεν υπάρχει χειρότερο ξύπνημα από τη φωνή της μάνας μου: "ξύπναααα θα αργήσεις στο σχολείο!" Αυτό το μακρόσυρτο επαναλαμβανόμενο μήνυμα που, αν υπήρχε τότε η σημερινή τεχνολογία και με κατέγραφε κάποιος σε ένα 360° βίντεο, θα μπορούσε να υποθέσει ότι είναι ήχος του κινητού στην κατηγορία alarm και μάλιστα με τη ρύθμιση "repeat every day". Αλλά αν κινούσε το πλάνο του Video και πήγαινε στο άλλο δωμάτιο μαντέψτε ποια θα έβλεπε...

 

Μεγαλώνοντας η φωνή της μαμάς μου αντικαταστάθηκε όντως από τα ring-tones του κινητού μου, το οποίο κατέκτησε επάξια τον τίτλο του χειρότερου ξυπνήματος. Επίσης, το γάλα πάνω στο τραπέζι αντικαταστάθηκε από το lap top, αφού οι πρώτες σκεπτόμενες – λέμε τώρα – κινήσεις της ημέρας είναι μουσική και facebook. Κάποιες φορές, λοιπόν, αυτά τα δυο συνδυάζονται ιδανικά και μπορούν να αλλάξουν την πρωινή σου διάθεση.

 

 

 

Αυτό συνέβη όταν ένα πρωί έπεσα πάνω στο video "Goodmorning wolrd". Μια τρισδιάστατη (υπέρ)παραγωγή που σε παρασύρει στον κόσμο του Nescafé. Και ξαφνικά η σκοτεινή κουζίνα μου γέμισε φωτεινά πρόσωπα, τραγούδι και μουσικές προερχόμενες από μαγειρικά σκεύη, ηλεκτρικές συσκευές και φυσικά την αγαπημένη κόκκινη κούπα Nescafé. Οι ήρωες του βίντεο είναι καθημερινοί άνθρωποι. Η κοπέλα που μένει δίπλα με τον φίλο της, η οικογένεια στον τέταρτο, εγώ, οι φίλοι μου στο εξωτερικό. Άνθρωποι που θα μπορούσαν να έχουν τα δικά μου μούτρα "αγουροξυπνήματος", μόνο που αντί γι' αυτά, έχουν τη χαρά της αρχής της ημέρας.

 

Δείτε κι εσείς το βίντεο:

#GoodMorningWorld Ανέβασε την ένταση και κούνα το κινητό σου! :)

Posted by NESCAFÉ on Thursday, 12 November 2015

 

Οι ήρωες είναι πολίτες όλου του κόσμου (άλλωστε φαντάζομαι ότι το πρωινό ξύπνημα είναι μια παγκόσμια υπόθεση και κάποια στιγμή πρέπει να αντιμετωπιστεί συλλογικά οπώς της αρμόζει.) Αλλά τώρα που το σκέφτομαι, κάτι τέτοιο συμβαίνει με το βίντεο του Nescafé: το πρωινό ξύπνημα έτσι όπως καταγράφεται σε όλον τον κόσμο μέσα σε ένα βίντεο 360°. Μόνο που αυτό το ξύπνημα έχει χαρά, τραγούδι και αυτοσχεδιασμό. Τι καλύτερο για να ξεκινήσει η μέρα σου;

 

 

Good morning world! Πιάνεις το ποντίκι σου ή το κινητό σου και μπαίνεις κι εσύ σε αυτόν τον κόσμο. Κουνώντας το προς όλες τις κατευθύνσεις μπορείς να δεις διάφορες κρυμμένες εκπλήξεις! Μια κούπα με ζεστό Nescafé πάνω στο τραπέζι, ένα τρολ ξαπλωμένο σε αιώρα που κρέμεται από το ταβάνι, τους διάφορους πρωταγωνιστές που ο καθένας στη δική του κουζίνα φτιάχνει το πρωινό του μέσα από έναν μοναδικό μουσικό αυτοσχεδιασμό.

 

Αν είσαι κι εσύ απ' αυτούς που το πρωί ξυπνάνε σαν να ακούνε ακόμα το κάλεσμα για σχολείο, δες την νέα καμπάνια του Nescafé "Goodmorning world" και κάνε την share. Παίξε με τις διάφορες γωνίες, κάνε στροφή 360 μοίρες και θα δεις ότι δεν θα βρεθείς στο ίδιο σημείο. Όλα θα έχουν αλλάξει στο πρωινό σου. Είναι ωραίο να παίζεις κρουστά με ένα κουταλάκι πάνω στο τραπέζι καθώς απολαμβάνεις τον καφέ σου!