Ο μεγάλος νικητής που κερδίζει ένα (1) Creev Q800 tablet  της Crypto είναι ο Άγγελος Κατσιμίχας.

 


 

 

Η Crypto, η εταιρία ηλεκτρονικών ειδών που φέρνει πρώτη τις εξελίξεις διοργανώνει ένα μεγάλο διαγωνισμό για τους αναγνώστες της LiFO και προσφέρει ένα από τα πιο εξελιγμένα tablet της αγοράς, το Creev Q8000.

 

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε click εδώ να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα βρείτε στη φόρμα συμμετοχής και αυτόματα μπαίνετε στην κλήρωση για ένα (1) Creev tablet της Crypto.

 

Οι συμμετοχές θα είναι έγκυρες έως τις 31/12 και ώρα 13.00.

 

Τα μεγάλο δώρο του διαγωνισμού είναι:

Ένα tablet CREEV Q8000

Χαρακτηριστικά:

  • Οθόνη: 8''
  • Ανάλυση: 1280Χ800
  • Επεξεργαστής: 1.3 GHz Quad Core

Δείτε τους αναλυτικούς όρους συμμετοχής εδώ 

 

 

 


 

Λίγα λόγια για το tablet CREEV της Crypto


 

Η άλλη όψη του συνηθισμένου...

Πριν 30 χρόνια μια μικρή ομάδα πρωτοπόρων της τεχνολογίας, ξεκίνησε την σχεδίαση και κατασκευή τεχνολογικών ηλεκτρονικών προϊόντων με σκοπό την παραγωγή πρωτοποριακών λύσεων υψηλής τεχνολογίας που θα ικανοποιούσαν απόλυτα τις ανάγκες των χρηστών.

 

Η ομάδα έβαλε στόχο πραγματικές αξίες στην σχεδίαση και την κατασκευή που σκοπό είχαν να καλύψουν τις ανάγκες της πιο απαιτητικής επιχείρησης και του πιο απαιτητικού επαγγελματία.

 

Οι εταιρικοί χρήστες τίμησαν την ομάδα με την προτίμησή τους και η μικρή ομάδα έγινε εταιρία τροφοδοτούμενη από το πάθος για την τεχνολογία και με όραμα την συνεχή εξέλιξη των προϊόντων προς την τελειότητα.

 

Ο επόμενος στόχος που έθεσε η εταιρία ήταν να προσφερθούν στην αγορά σειρές προϊόντων, προσιτές στο ευρύ κοινό, που θα κοιτούσαν κατευθείαν στα μάτια τον ανταγωνισμό των μεγάλων εταιριών και που δεν θα είχαν να ζηλέψουν τίποτα από αυτούς.

 

Οι τελικοί χρήστες πάλι τίμησαν με την προτίμησή τους τα προϊόντα, ανταμείβοντας την εταιρία για την επίμονη προσπάθειά της και οδηγώντας πολλές κατηγορίες προϊόντων στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων, αφήνοντας πολύ πίσω τεράστιους πολυεθνικούς κολοσσούς με πολύ μεγαλύτερες υποδομές και δυνατότητες.

 

Η εταιρία δεν σταμάτησε τις προσπάθειές της και έχοντας συσσωρεύσει εμπειρία τριών δεκαετιών αποφάσισε ότι θα επιχειρούσε αυτό που φαινόταν αδύνατο να επιτευχθεί. Θα έβγαζε προϊόντα ίδια και καλύτερα από τον πολυεθνικό ανταγωνισμό.

Έτσι γεννήθηκε η σειρά προϊόντων.

 

Τα προϊόντα creev είναι η εξέλιξη της πορείας μας και το αποτέλεσμα μιας σχεδίασης που βλέπει μπροστά, το πάθος μας για την ψηφιακή τεχνολογία και η κατανόηση των αναγκών της αγοράς.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Κρυπτο ΑΕ,  τηλ επικοινωνίας : 2108098700