Καλωσορίζουμε το Sporthouse.gr στην διαδικτυακή οικογένεια των ηλεκτρονικών καταστημάτων. Το νέο αυτό κατάστημα αθλητικών ειδών έκανε την εμφάνισή του πριν από λίγο καιρό και ήδη έχει τραβήξει την προσοχή πολλών χρηστών.

 

Γιατί;

  • Γιατί είναι απλά όμορφο. Πρόκειται για ένα από τα πιο καλά σχεδιασμένα ηλεκτρονικά καταστήματα του είδους του, με μοντέρνες γραμμές και ωραία εμφάνιση που προδιαθέτει θετικά τον επισκέπτη.
  • Γιατί είναι λειτουργικό και εύκολο στην χρήση. Ο επισκέπτης αρκεί να βρει το προϊόν που του αρέσει, να το επιλέξει και να ολοκληρώσει την παραγγελία του μόλις σε ένα μόνο βήμα. Δεν απαιτείται ούτε υποχρεωτική εγγραφή, ούτε η συμπλήρωση ατελείωτων σελίδων που σε οδηγούν σε άλλες τόσες μέχρι την τελική αγορά του προϊόντος.
  • Γιατί έχει προσιτές τιμές και επώνυμα προϊόντα. Οι τιμές του είναι ανταγωνιστικές σε όλο το εύρος των προϊόντων που προσφέρει, τα οποία συνεχώς γίνονται ακόμα περισσότερα.
  • Γιατί είναι ξεκάθαρο. Ο επισκέπτης δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα κρυφών χρεώσεων. Τα μεταφορικά είναι δωρεάν για αγορές άνω των 50€ ενώ τόσο η πληρωμή με αντικαταβολή όσο και η πληρωμή με κάρτα παρέχονται εντελώς δωρεάν.

Προϊόντα που ξεχωρίσαμε;

1)    http://www.sporthouse.gr/for-men/papoutsia-gia-andres/nike-kobe-viii-system-402.html

2)    http://www.sporthouse.gr/admiral-alis.html

3)    http://www.sporthouse.gr/for-childs/koritsi/admiral-destery.html