notosgalleries

notosgalleries Facebook Twitter
0

Το πολυκατάστημα μόδας και ομορφιάς notosgalleries στον Πειραιά υποδέχεται σε αποκλειστικότητα και για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη νέα collection Fall/Winter 2013/14 των Ιταλικών ρούχων OVS για γυναίκες και άνδρες, με σχέδια και ποιότητα που εντυπωσιάζουν και το σημαντικότερο: σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές!

Η συλλογή OVS για γυναίκες και άνδρες είναι ιδανική λύση για όλες τις ώρες και τις περιστάσεις, ακολουθεί όλες τις νέες τάσεις της μόδας με πληθώρα επιλογών σε σχέδια και υφάσματα, προσφέροντας ρούχα υψηλής ποιότητας με πολύ καλές τιμές.

Η γυναικεία OVS συλλογή απευθύνεται σε γυναίκες όλων των ηλικιών, με μονοχρωμίες αλλά και floral μοτίβα. Sexy chic, κάποια με γραφικά σχέδια, κάποια θηλυκά και κάποια με ανδρικές αναφορές, θα πρέπει να αποτελούν μέρος κάθε γυναικείας γκαρτναρόμπας! Μπλούζες, φορέματα, pencil φούστες, παντελόνια και πουλόβερ, απλά υφάσματα αλλά και μεταξωτά και βελούδο, όλα αποτελούν μια υπέροχη collection που καλύπτει με ιδανικό και πολύ οικονομικό τρόπο τις ανάγκες των σύγρονων γυναικών από το πρωί ως το βράδυ!

Η ανδρική OVS συλλογή με κομμάτια mix ‘n match δίνει λύσεις στο καθημερινό ανδρικό ντύσιμο, για casual αλλά και βραδυνές εμφανίσεις! Μπλούζες, μπουφάν, πουλόβερ, σακάκια αλλά και απλά t-shirt, παλτό, δερμάτινα used biker jackets και παρκά με εξωτερικές τσέπες, παντελόνια σε στενή αλλά και πιο άνετη γραμμή, αποτελούν ιδανικές επιλογές για το σύγχρονο άνδρα. Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι γκρι, βαθύ μπλε, χακί, μπορντώ, μπεζ, και γαλάζιο.

Μονο για 3 μέρες, από την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου μέχρι και το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013, σας περιμένουν δώρα και πολλές εκπλήξεις μόδας, ομορφιάς και περιποίησης στο ανανεωμένο πολυκατάστημα notosgalleries στον Πειραιά!

Με όλες τις αγορές σας κερδίστε επιπλέον οφέλη με την κάρτα προνομίων more.

Μην ξεχνάτε ότι με τις αγορές σας δικαιούστε δωρεάν parking!

Το shopping είναι πάντα απόλαυση στα πολυκαταστήματα notosgalleries με... Ιταλική φινέτσα και εντυπωσιακά χαμηλές τιμές!

Ακολουθήστε μας και μέσω της σελίδας των πολυκαταστημάτων notosgalleries στο facebook: www.facebook.com/notosgalleries

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM