Για πρώτη φορά ένα ελληνικό ξίδι αποσπά διεθνή τιμητική διάκριση από το International Taste & Quality Institute για την ανώτερη γεύση του.

Το κόκκινο ξίδι ΤΟΠ συμμετείχε στο φετινό (2011) διαγωνισμό για την ανάδειξη των προϊόντων με την πιο υψηλή ποιότητα και πραγματικά ξεχωριστή γεύση και τιμήθηκε με ένα Αστέρι Ανώτατης Γεύσης σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 26 Μαΐου στις Βρυξέλλες.

Ο iTQi είναι ο πρώτος ανεξάρτητος οργανισμός που βασίζεται σε μεγάλους Σεφ και Γευσιγνώστες για να κρίνει, να βραβεύει και να προωθεί τρόφιμα και ποτά ανώτερης ποιότητας απ' όλον τον κόσμο. Οι κριτές επιλέγονται από τις 13 πιο αναγνωρισμένες λέσχες μαγείρων και γευσιγνωστών, στην Ευρώπη προκειμένου να κρίνουν με ‘τυφλή δοκιμή’ την ποιότητα εκατοντάδων προϊόντων και να ξεχωρίσουν τα πραγματικά κορυφαία.

Η διάκριση αυτή επιβεβαιώνει την δέσμευση της εταιρίας ΤΟΠ στην διασφάλιση ποιοτικών προϊόντων που απευθύνονται στο σύγχρονο ενημερωμένο και επιλεκτικό καταναλωτή.

Το βραβευμένο πλέον κόκκινο ξίδι ΤΟΠ είναι φτιαγμένο από 100% εκλεκτό κόκκινο κρασί, επιλεγμένο από τους καλύτερους αμπελώνες της ελληνικής γης. Διακρίνεται για τη μεστή γεύση και το εξαιρετικό άρωμά του και έχει οξύτητα 7%.  Το ξίδι από κρασί διατηρεί τις θρεπτικές ιδιότητες του σταφυλιού και περιέχει μαγνήσιο, ασβέστιο, κάλιο, πολυφαινόλες. Είναι ιδανικό για όσπρια και για σαλάτες με φρέσκα λαχανικά, ενώ προορισμός του είναι η καθημερινή χρήση στη μεσογειακή κουζίνα. Διατίθεται σε γυάλινη συσκευασία 0.5L δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε ελληνικό -και όχι μόνο- σπιτικό να απολαμβάνει στο τραπέζι του ένα πραγματικά ξεχωριστό προϊόν με ελληνική υπογραφή και διεθνή αναγνώριση. Αναζητήστε στα ράφια τη νέα συσκευασία του κόκκινου ξιδιού ΤΟΠ με το διακριτικό της βράβευσης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τη VALUECOM:

Ζέτα Τσακούμη, zeta_tsakoumi@valuecom.gr, 210 3252103

Νατάσσα Πανάγου, natassa_panagou@valuecom.gr, 210 3252103

Tο ξίδι ΤΟΠ

Το Ξίδι ΤΟΠ έχει μια ιστορία ποιότητας που ξεκινάει από το 1935 στον Πειραιά και φτάνει έως σήμερα, με διάφορους τύπους ξιδιού που κάνουν τη διαφορά στην καθημερινή σας διατροφή.

Η οικογένεια Λίζα, γνωστή από το 1885 στη Σμύρνη για τη μεγάλη της παράδοση στην ποτοποιία, ήταν εκείνη που δημιούργησε το πρώτο Ξίδι ΤΟΠ και καθιέρωσε τις αξίες παραγωγής όλων των προϊόντων ΤΟΠ που ακολούθησαν. Αξίες που σχετίζονται με την πίστη στην ποιότητα, την αγάπη στην καινοτομία και την υπευθυνότητα απέναντι στους Έλληνες καταναλωτές.

Από το 1990 μέχρι σήμερα, η εταιρεία Pernod Ricard και οι άνθρωποί της φροντίζουν να διατηρούν αναλλοίωτες όλες αυτές τις αξίες και εργάζονται με μεράκι για την επιλογή εξαιρετικών πρώτων υλών, συνδυάζοντας με επιτυχία όλη αυτή την παράδοση με τις σύγχρονες τεχνικές.

Ξίδι από κόκκινο ή λευκό κρασί, από μήλα ή με εστραγκόν, ξίδι Βαλσάμικο... όποια κι εάν είναι η προτίμηση σας είναι σίγουρο πως ένα προϊόν ΤΟΠ θα απογειώσει γευστικά και το πιο απαιτητικό πιάτο!

 

 

Μπορείτε να μάθετε ακόμη περισσότερα για την οικογένεια προϊόντων της ΤΟΠ και τις χρήσεις τους στην νέα ιστοσελίδα www.vinegar-top.gr και στη σελίδα Ξίδι ΤΟΠ στο facebook.