To Lost Athens και το πολυσυζητημένο μενού του έρχονται στο σπίτι σας

To Lost Athens και το πολυσυζητημένο μενού του έρχονται στο σπίτι σας Facebook Twitter
0

O chef Γιώργος Ζαχίλας και η ομάδα της Αρχελάου 7 επιστρέφουν με κύριο χαρακτηριστικό την αγάπη για το street food, με γεύσεις μεσογειακές, έτοιμες να σας «λερώσουν» τα χέρια.

To Lost Athens και το πολυσυζητημένο μενού του έρχονται στο σπίτι σας Facebook Twitter

Το απόλυτο Cheeseburger επέστρεψε μαζί με νέες και παλιές επιλογές για αυτούς που θέλουν να κάνουν το γεύμα τους πιο ιδιαίτερο. Ζεστή σούπα ημέρας, SADO με χειροποίητο παστράμι, μαγιονέζα τρούφας, και κέτσαπ μανιταριών, ΒΑΟ με black tiger γαρίδα, kimchi λάχανο, μαγιονέζα chilly και bonito και πατατόψωμο με korean κοτόπουλο, coleslaw και φυστικοβούτυρο είναι μερικά από τα πιάτα που θα σας προσφέρουν την πιο memorable εμπειρία. Δεν σταματάμε όμως εκεί, νέα πιάτα και προτάσεις θα εμπλουτίζουν συχνά το μενού του Lost Athens, για να μην σταματάτε ποτέ να ανακαλύπτετε καινούργιες γεύσεις.

To Lost Athens και το πολυσυζητημένο μενού του έρχονται στο σπίτι σας Facebook Twitter

Για να συμπληρωθεί με μοναδικό τρόπο η όλη εμπειρία, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τον κατάλογο οι μπίρες από μικρές ελληνικές ζυθοποιίες επιλεγμένες προσεκτικά, ώστε να συνοδεύσουν το γεύμα σου.

Η κουζίνα είναι ανοιχτή από Τρίτη μέχρι Κυριακή και απο τις 14.00 εώς τις 23.00 και μπορείτε να παραγγείλετε μέσω της εφαρμογής Wolt ή να περάσετε από το Lost Athens για take away, το οποίο θα σας κρύβει και μία μικρή έκπληξη.

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM