ΚΙΚΟ MILANO: Επισκεφθείτε το νέο ελληνικό e-shop αλλά και τα δύο νέα φυσικά καταστήματα στη Θεσσαλονίκη

ΚΙΚΟ MILANO: Επισκεφθείτε το νέο ελληνικό e-shop αλλά και τα δύο νέα φυσικά καταστήματα στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
0

Το e-shop της ΚΙΚΟ Milano www.kikocosmetics.gr, με ελληνική πλέον διαχείριση, είναι επιτέλους εδώ, εξυπηρετώντας τους καταναλωτές για αποστολές εντός Ελλάδας, με άμεση παράδοση παραγγελιών και με δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 35€.

Αναζητήστε μοναδικά προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες καινοτομίες στον χώρο της κοσμητολογίας. Δώστε χρώμα στη ζωή σας και περιποιηθείτε τον εαυτό σας όπως πραγματικά του αξίζει, βρίσκοντας αυτό που σας ταιριάζει μέσα σε μία πλούσια γκάμα προϊόντων μακιγιάζ, περιποίησης προσώπου και σώματος αλλά και αξεσουάρ.

Επιπλέον, μέσω του πλέον ελληνικού e-shop, έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε και για τις νέες συλλογές με μοναδικά limited edition προϊόντα, ιδανικά για την εκάστοτε περίοδο του χρόνου ώστε να είστε πάντα on trend.

ΚΙΚΟ MILANO: Επισκεφθείτε το νέο ελληνικό e-shop αλλά και τα δύο νέα φυσικά καταστήματα στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter

Ακόμη, η ΚΙΚΟ Milano μοιράζεται μαζί σας «μυστικά» και συμβουλές ομορφιάς για να πετύχετε απίθανα μακιγιάζ, ακολουθώντας τα βήματα που σας προτείνουν οι ειδικοί make-up artists - αρκεί να επιλέξετε στο menu την κατηγορία «BEAUTY TIPS».

Όσο για τους KIKO lovers που προτιμούν το shopping σε φυσικά καταστήματα, μπορούν να ανακαλύψουν τον κόσμο της ΚΙΚΟ Milano και στα 2 νέα καταστήματα που λειτουργούν πλέον στην Θεσσαλονίκη. Επισκεφθείτε το νέο KIKO Milano store στον 2ο όροφο του Mediterranean Cosmos αλλά και το Pop Up store του Notos στη στοά Χιρς στο κέντρο της πόλης και ενημερωθείτε, γνωρίστε και επιλέξτε μεταξύ μοναδικών καλλυντικών προϊόντων που είναι ιδανικά για την δική σας εμφάνιση και προσωπικότητα. Και, για τους κατοίκους και για τους επισκέπτες της Αττικής, το κατάστημα ΚΙΚΟ Μilano στο The Mall Athens είναι και πάλι ανοικτό για να υποδεχτεί τους φίλους του brand από τις 18 Ιανουαρίου.

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ