ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΑΙΜ White Now Smile Detox x M.A.C: Ένα ξεχωριστό online event για τις πιο όμορφες detox στιγμές

ΑΙΜ White Now Smile Detox x M.A.C: Ένα ξεχωριστό online event για τις πιο όμορφες detox στιγμές Facebook Twitter
0

Στην ΑΙΜ πιστεύουν πως το χαμόγελο είναι η πιο αληθινή πηγή δύναμης και ενέργειας, σε κάθε συγκυρία. Γι' αυτό, δουλεύουν πάντα για να πετύχουν το πιο λευκό, υγιές και λαμπερό αποτέλεσμα. Έτσι, δημιουργήθηκε η νέα σειρά ΑΙΜ White Now Smile Detox.

Η οδοντόκρεμα περιέχει 94.5% συστατικά φυσικής προέλευσης και έρχεται στα χέρια μας χωρίς κουτί, υποστηρίζοντας την detox λογική και στο περιβάλλον, ενώ η κλινικά αποδεδειγμένη σύνθεσή της χαρίζει 3 φορές λευκότερο χαμόγελο άμεσα. Τη σειρά της ΑΙΜ White Now Smile Detox συμπληρώνει και η αντίστοιχη οδοντόβουρτσα, με ίνες εμποτισμένες με ενεργό άνθρακα για λεύκανση απαλή με τα ούλα και ευθεία λαβή κατάλληλα σχεδιασμένη για ακριβή έλεγχο στο βούρτσισμα.

Στη δύναμη του χαμόγελου πίστεψε και η M.A.C Cosmetics και ένωσε τις δυνάμεις της με την AIM για το απόλυτο AIM White Now Smile Detox online event, που μεταδόθηκε live από την Αθηναϊκή Riviera, μια ιδανική τοποθεσία για τις πιο όμορφες detox στιγμές μαζί με supergirls που αγαπούν το brand.

ΑΙΜ White Now Smile Detox x M.A.C: Ένα ξεχωριστό online event για τις πιο όμορφες detox στιγμές Facebook Twitter

Δίπλα στη θάλασσα, σε έναν minimal χώρο με έμφαση στα φυσικά υλικά, που ακολουθεί την αισθητική της AIM White Now Smile Detox, συζητήθηκε το detox στην καθημερινότητα, όπως και μερικοί απλοί να το εντάξουμε στο πρόγραμμά μας. Το detox αγκαλιάζει κάθε ώρα της μέρας μας, την άσκηση, τη διατροφή, τον χρόνο που αφιερώνουμε στην ομορφιά, ακόμα και το πώς σκεφτόμαστε, την ενέργεια που εκπέμπουμε στους άλλους και πάνω απ' όλα στον εαυτό μας. Και αυτό είναι που κάνει τα προϊόντα που σέβονται αυτή την ανάγκη πολύ αγαπημένα στο κοινό της AIM.

Σε αυτό το οnline press event, ήταν και πολύτιμοι συνεργάτες που μοιράζονται την αγάπη της AIM για το χαμόγελο, το περιβάλλον, το fitness, τη διατροφή και την ομορφιά: Η Νατάσα Μπερέκου - beauty editor μίλησε για την δική της ρουτίνα ομορφιάς, η Έφη Δήμα - yoga instructor μύησε το κοινό στη face yoga, η Εύη Σκούρα - food blogger εμπνεύστηκε από την AIM White Now Smile Detox και δημιούργησε ένα απολαυστικό detox smoothie και η ομάδα της ΑΙΜ παρουσίασε με λεπτομέρεια τη μεγάλη καινοτομία της μάρκας και τα εντυπωσιακά συστατικά της νέας σειράς για τη φροντίδα της στοματικής υγιεινής.

Την παρουσίαση ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο οι M.A.C makeup experts, που, με τις συμβουλές και τα μυστικά που έδειξαν, μας υπενθύμισαν τη δύναμη του λαμπερού χαμόγελου και τον τρόπο να το αναδεικνύουμε με τη σωστή απόχρωση κραγιόν. Μετά τη λήξη του event, το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα μικρό detox yoga session.

Εδώ, μπορείτε να δείτε μερικά στιγμιότυπα από αυτό το ξεχωριστό online press event.

Market news
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ