Color your day by Renault: Διαλέξτε το μοντέλο που σας ταιριάζει και επιλέξτε το χρώμα δωρεάν

Color your day by Renault: Διαλέξτε το μοντέλο που σας ταιριάζει και επιλέξτε το χρώμα δωρεάν Facebook Twitter
0

H Renault χρωματίζει την καθημερινότητά σας με τρόπο μοναδικό. Διαλέξτε τώρα το μοντέλο Renault που σας ταιριάζει και η εταιρεία σας προσφέρει, δωρεάν, το χρώμα της επιλογής σας*.

Οι εκπλήξεις του Color your Day by Renault δεν σταματούν εδώ, αφού μπορείτε, επιπλέον, να επωφεληθείτε και από πολλά άλλα προνόμια αγοράς, όπως:

  • Έκπτωση επί της τιμής
  • Επιδότηση ανταλλαγής
  • Δωρεάν 5ετή εγγύηση
  • Δωρεάν 3ετή Οδική Βοήθεια
  • Δωρεάν ασφάλιση

Επισκεφθείτε σήμερα, κιόλας, ένα μέλος του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Renault ή μπείτε στο www.renault.gr και επιλέξτε το μοντέλο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας μέσα από την σύγχρονη και ολοκληρωμένη γκάμα της Renault.

Color your day by Renault: Διαλέξτε το μοντέλο που σας ταιριάζει και επιλέξτε το χρώμα δωρεάν Facebook Twitter


Το TWINGO, το πιο ευέλικτο 5πορτο, είναι ο πιο πιστός σας σύντροφος για τις βόλτες σου στην πόλη, με τον fun χαρακτήρα του και ανέσεις που θυμίζουν μεγαλύτερο αυτοκίνητο. Το best seller νέο CLIO, είναι το καλύτερο CLIO που έγινε ποτέ, αλλά και το Best in Class μοντέλο στην κατηγορία του σε ασφάλεια, με 5 αστέρια Euro NCAP. Πρωταγωνιστεί με την premium ποιότητα, την άνεση, την τεχνολογία και την οδηγική απόλαυση που προσφέρει. Το νέο CAPTUR, αποτελεί το απόλυτο, σύγχρονο compact crossover, με δυναμική εμφάνιση, τεχνολογία και πρακτικότητα στην κορυφή της κατηγορίας. Μέσα από την τεράστια γκάμα 90 χρωματικών συνδυασμών, το νέο Captur ταιριάζει απόλυτα με την ξεχωριστή σας προσωπικότητα.


Το περιπετειώδες SUV KADJAR σας εξασφαλίζει μετακινήσεις με άνεση, στυλ και πολυτέλεια, εντός και εκτός δρόμου. Το διαχρονικό και τεχνολογικά εξελιγμένο MEGANE σου χαρίζει την κορυφαία, σπορτίφ, οδηγική εμπειρία.


Τέλος, το απόλυτο πολυμορφικό SCENIC, ανοίγει την πόρτα σε έναν σύγχρονο κόσμο πολυτέλειας, αισθητικής και χρηστικότητας, για εσάς και την οικογένειά σας.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βιαστείτε, γιατί οι προσφορές ισχύουν για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Color your Day by Renault. Αποκτήστε, τώρα, το αγαπημένο σας μοντέλο Renault και γεμίστε τη ζωή σας με χρώμα.

Δείτε εδώ το video του Color your Day by Renault:

 

*εξαιρούνται τα χρώματα ειδικής επεξεργασίας

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM