CRI: Διπλή βράβευση για την ΑΒ Βασιλόπουλος

CRI: Διπλή βράβευση για την ΑΒ Βασιλόπουλος Facebook Twitter
0

Ένα αργυρό βραβείο για τη συνέπεια και τις επιδόσεις της ΑΒ Βασιλόπουλος στην εφαρμογή πρακτικών Εταιρικής Υπευθυνότητας για το 2019. Ένας Τιμητικός Έπαινος, ο μοναδικός, για την πολύτιμη προσφορά της με όλα τα προγράμματα και δράσεις μας για τον Άνθρωπο.

Η πρώτη συμμετοχή της ΑΒ Βασιλόπουλος στο CRI (Corporate Responsibility Index), κορυφαίο παγκοσμίως εργαλείο αντικειμενικής αξιολόγησης των επιδόσεων σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ανέδειξε και επιβράβευσε το υψηλό αίσθημα Εταιρικής Υπευθυνότητας.

Μέσα από μια δύσκολη αλλά πολύ αξιόπιστη διαδικασία, αξιολογήθηκαν οι πολιτικές της σε όλα τα εργασιακά θέματα όπως προγράμματα ασφάλειας, Υγείας, καθώς και η δίκαιη διαχείριση μεταξύ όλων των εργαζομένών της. Αξιολογήθηκαν οι επιδόσεις της σε σχέση με τους πελάτες και τους προμηθευτές της, αλλά και θέματα που αφορούν στην υπευθυνότητα και την ποιότητα. Αξιολογήθηκε η δέσμευσή της για μείωση πλαστικού και σπατάλης τροφίμων κατά 50% μέχρι το 2025, αλλά και οι ενέργειές της για τον περιορισμό του διοξειδίου του άνθρακα και οι πρακτικές μας απέναντι στην κλιματική αλλαγή. Αξιολογήθηκε, και η δέσμευσή της απέναντι στην κοινωνία, η οποία είναι, άλλωστε, η βάση και ο σκοπός της δραστηριότητάς της.

CRI: Διπλή βράβευση για την ΑΒ Βασιλόπουλος Facebook Twitter
Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM