Το νέο κατάστημα The Athlete’s Foot άνοιξε στην Ερμού

Το νέο κατάστημα The Athlete’s Foot άνοιξε στην Ερμού Facebook Twitter
0

Ένα νέο κατάστημα The Athlete's Foot άνοιξε τις πόρτες του στο κέντρο της Αθήνας, στην Ερμού 46. Με σύνθημα Dare to Style, καλεί το Αθηναϊκό κοινό να «απογειώσει» το προσωπικό του street wear στυλ.


Το νέο κατάστημα, το 14ο της αλυσίδας στην Ελλάδα, αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για εκείνους που αναζητούν τις νέες τάσεις στο street wear καθώς διαθέτει πλούσια συλλογή ρούχων και top επιλογές σε sneakers. Το πρωτοποριακό interior design σε συνδυασμό με το inspiring graffiti art του καλλιτέχνη summernerd, δίνει την αίσθηση πως ο χρόνος «σταματά». Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να καθίσει στις εντυπωσιακές κερκίδες που θα βρει σε πολλά σημεία του καταστήματος, για να αποφασίσει τις αγορές του, όσο το κινητό του φορτίζει στο phone locker, σε ειδική θύρα που κλειδώνει με κωδικό.


Παράλληλα, για αμέτρητες επιπλέον επιλογές μπορεί να περάσει και από το πρωτοποριακό digital kiosk και να εξερευνήσει όλες τις επιλογές που υπάρχουν στο online κατάστημα.


Με αφορμή το άνοιγμα του νέου καταστήματος, δεκαοκτώ fashionistas και social media influencers δέχτηκαν το challenge Dare to Style, βρέθηκαν στο κατάστημα, εμπνεύστηκαν από τα cool vibes του και με την βοήθεια επαγγελματία στυλίστα αναβάθμισαν το προσωπικό τους στυλ. Φωτογραφήθηκαν στα instagramable σημεία του καταστήματος και μοιράστηκαν με το instagram κοινό τους την εμπειρία τους.


Μέχρι τις 20 Ιουνίου, οι επισκέπτες του νέου The Athlete's Foot Ερμού μπορούν να αποδεχτούν και εκείνοι την πρόκληση Dare to Style. Πώς; Ολοκληρώνοντας το look τους με κομμάτια των νέων συλλογών από top brands που θα βρουν στο κατάστημα της Ερμού και κοινοποιώντας ένα story από εκεί με location, @theathletesfootgreece #tafermou #daretoplay #daretostyle. Τρεις νικητές θα ανακοινωθούν στο instagram account @theathletesfootgreece και θα κερδίσουν από μια δωροεπιταγή αξίας 50€ για αγορές από το κατάστημα της Ερμού.

Dare to style
@theathletesfootgreece #tafermou #daretplay #daretostyle


*Το brand The Athlete's Foot έχει τις ρίζες του στο Αμερικάνικο Sneaker culture και οι ιδρυτές του Robert & David Lando άνοιξαν το πρώτο κατάστημα The Athlete's Foot το 1971 στο Πίτσμπεργκ της Πενσυλβάνια.

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM