Επίσκεψη του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Υποδομών & Μεταφορών στο αεροδρόμιο Σαντορίνης

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Υποδομών & Μεταφορών στο αεροδρόμιο Σαντορίνης Facebook Twitter
0

Επίσκεψη στο αεροδρόμιο Σαντορίνης πραγματοποίησαν το Σαββατοκύριακο 13 & 14/6/2020 ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών κ. Κωνσταντίνος Καραμανλής με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Γιώργο Καραγιάννη.

Την περασμένη Κυριακή, ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Σαντορίνη για το «άνοιγμα» του Ελληνικού τουρισμού ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών στο νέο αεροδρόμιο από τον κ. Πέτρο Σουρέτη, CEO Intrakat και τους κ.κ. Βαγγέλη Μπαλτά, CFO και Ηλία Μαραγκάκη, COO Fraport Greece.

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Υποδομών & Μεταφορών στο αεροδρόμιο Σαντορίνης Facebook Twitter

Την προηγούμενη ημέρα, Σάββατο, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κωνσταντίνος Καραμανλής συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Καραγιάννη ξεναγήθηκε στους χώρους του νέου αεροδρομίου από τον κ. Πέτρο Σουρέτη, τον κ. Δημήτρη Παππά Εντεταλμένο Σύμβουλο Intrakat καθώς και τον κ. Bill Fullerton, CTO Fraport Greece.

Ο κ. Πέτρος Σουρέτης δήλωσε στο πλαίσιο των επισκέψεων «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Fraport Greece για την εμπιστοσύνη που έδειξε στην Intrakat σ' αυτό το δύσκολο και παγκόσμια μοναδικό εγχείρημα που αφορά την υλοποίηση μέσω EPC contract ταυτόχρονα 14 αεροδρομίων σε λειτουργία».

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Υποδομών & Μεταφορών στο αεροδρόμιο Σαντορίνης Facebook Twitter


Η ομάδα της Intrakat έχει ολοκληρώσει τα πρώτα 10 αεροδρόμια, εντός του Ιουλίου παραδίδεται το αεροδρόμιο Μυκόνου ενώ τα υπόλοιπα τρία αεροδρόμια Θεσσαλονίκης, Σαντορίνης και Κω βρίσκονται σε τροχιά ολοκλήρωσης.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η Intrakat και οι άνθρωποί της κατέβαλαν τιτάνια προσπάθεια για να ξεπεραστούν οι παρενέργειες του Covid-19 στην λειτουργία των εργοταξίων της εταιρείας, αναπτύσσοντας μια τεχνογνωσία μοναδική για τα παγκόσμια δεδομένα μέσα σε ιδιαίτερα πρωτόγνωρες και δύσκολες συνθήκες.

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM