Η Coffee Island στηρίζει τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας & τον Ερυθρό Σταυρό Πάτρας

Η Coffee Island στηρίζει τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας & τον Ερυθρό Σταυρό Πάτρας Facebook Twitter
0

Μέσα σε αυτές τις ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες που βιώνει η χώρα, η Coffee Island στηρίζει τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης απέναντι στην πανδημία, αλλά και τους συνανθρώπους μας που το έχουν περισσότερο ανάγκη, υλοποιώντας ένα νέο πρόγραμμα κοινωνικών δράσεων.

Πιο συγκεκριμένα, αναγνωρίζοντας την καταλυτική συμβολή των υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στον σχεδιασμό, την οργάνωση και τον συντονισμό της δράσης για την αντιμετώπιση της πανδημίας, η εταιρεία προσφέρει στο προσωπικό της ΓΓΠΠ, όλον τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό, καθώς και την πρώτη ύλη προϊόντων και αναλώσιμων υλικών, για τη δημιουργία ροφημάτων κατά τη διάρκεια της 24ωρης βάρδιας.

Η Coffee Island στηρίζει τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας & τον Ερυθρό Σταυρό Πάτρας Facebook Twitter

Aξίζει να σημειωθεί, ότι ο ρόλος της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, κρίνεται ακόμα πιο ζωτικός για το επόμενο διάστημα, όπου θα λάβει χώρα η σταδιακή άρση των μέτρων και επιστροφή των πολιτών στη νέα καθημερινότητα.

Την ίδια στιγμή, με έντονο το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στην τοπική κοινωνία στη οποία δραστηριοποιείται, η Coffee Island υποστηρίζει τον Ερυθρό Σταυρό Πάτρας, προσφέροντας τρόφιμα, είδη υγιεινής, αλλά και άλλα είδη πρώτης ανάγκης σε 250 οικογένειες που το χρειάζονται.

«Ως μια αμιγώς ανθρωποκεντρική εταιρεία, το να συμβάλουμε με τις δικές μας δυνάμεις στη δύσκολη πραγματικότητα που βιώνει ο τόπος, είναι μία φυσική εξέλιξη για εμάς. Ο μόνος τρόπος να ξεπεράσουμε αυτή την κρίση είναι να παραμείνουμε ενωμένοι απέναντι στον κοινό σκοπό»., δήλωσε ο Κωνσταντίνος Κωσταντινόπουλος, CEO της Coffee Island.

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ