Μάθετε Γερμανικά διαδραστικά και εξ αποστάσεως στο Deutsch Online του Goethe-Institut

Μάθετε Γερμανικά διαδραστικά και εξ αποστάσεως στο Deutsch Online του Goethe-Institut Facebook Twitter
0

Το ομαδικό τμήμα DEUTSCH ONLINE του Goethe-Institut σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε το δικό σας ρυθμό εκμάθησης στο καθημερινό σας πρόγραμμα, χωρίς οποιαδήποτε χρονική δέσμευση και ανεξάρτητα από τον τόπο που βρίσκεστε, καθώς τα τμήματα έχουν προσαρμοστεί σε ηλεκτρονική μορφή. 



Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε τμήματα μεταξύ 6 και 16 ατόμων, ενώ δυο καθηγητές σας επιβλέπουν καθ' όλη τη διάρκεια του τμήματος, σας παρέχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα ανατροφοδότηση και καθοδηγούν τον κάθε έναν από εσάς προσωπικά.

Δουλεύετε με ένα διαδραστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Με επαγγελματικό υλικό για εξάσκηση και την πλέον σύγχρονη μεθοδολογία εξασκείστε στην κατανόηση και παραγωγή γραπτού και προφορικού λόγου στα Γερμανικά, ενώ προσεγγίζετε τη γλώσσα μέσα από καθημερινές καταστάσεις και εξασκείστε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Μάθετε Γερμανικά διαδραστικά και εξ αποστάσεως στο Deutsch Online του Goethe-Institut Facebook Twitter


Τα ομαδικά τμήματα DEUTSCH ONLINE θα λειτουργήσουν στις βαθμίδες Α1 (A1.1, A1.2), A2 (A2.1, A2.2) και B1 (B1.1, B1.2, B1.3).


Δηλώστε συμμετοχή έως και τις 23 Απριλίου και κερδίστε έκπτωση 15%.


Τα νέα τμήματα θα ξεκινήσουν από 27 Απριλίου. Για απορίες σχετικά με τα διαδικτυακά τμήματα, γράψτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και θα σας απαντήσουν άμεσα.

Πληροφορίες και εγγραφές www.goethe.de/athen/germanonline.

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM