Το ομαδικό τμήμα DEUTSCH ONLINE του Goethe-Institut σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε το δικό σας ρυθμό εκμάθησης στο καθημερινό σας πρόγραμμα, χωρίς οποιαδήποτε χρονική δέσμευση και ανεξάρτητα από τον τόπο που βρίσκεστε, καθώς τα τμήματα έχουν προσαρμοστεί σε ηλεκτρονική μορφή.  

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε τμήματα μεταξύ 6 και 16 ατόμων, ενώ δυο καθηγητές σας επιβλέπουν καθ' όλη τη διάρκεια του τμήματος, σας παρέχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα ανατροφοδότηση και καθοδηγούν τον κάθε έναν από εσάς προσωπικά.

 

Δουλεύετε με ένα διαδραστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Με επαγγελματικό υλικό για εξάσκηση και την πλέον σύγχρονη μεθοδολογία εξασκείστε στην κατανόηση και παραγωγή γραπτού και προφορικού λόγου στα Γερμανικά, ενώ προσεγγίζετε τη γλώσσα μέσα από καθημερινές καταστάσεις και εξασκείστε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

 

 


Τα ομαδικά τμήματα DEUTSCH ONLINE θα λειτουργήσουν στις βαθμίδες Α1 (A1.1, A1.2), A2 (A2.1, A2.2) και B1 (B1.1, B1.2, B1.3).


Δηλώστε συμμετοχή έως και τις 23 Απριλίου και κερδίστε έκπτωση 15%.


Τα νέα τμήματα θα ξεκινήσουν από 27 Απριλίου. Για απορίες σχετικά με τα διαδικτυακά τμήματα, γράψτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση mathimata-athen@goethe.de και θα σας απαντήσουν άμεσα.

 

Πληροφορίες και εγγραφές www.goethe.de/athen/germanonline.