Το World Class Fine Drinking συναντά το Fine Dinning για 2η χρονιά στο Taste of Athens

Το World Class Fine Drinking συναντά το Fine Dinning για 2η χρονιά στο Taste of Athens Facebook Twitter
0

Το φεστιβάλ της γαστρονομίας, Taste of Athens, επιστρέφει για 2η χρονιά στην Αθήνα. Το World Class των Reserve Brands της Diageo, η κορυφαία πλατφόρμα επικοινωνίας με στόχο την έμπνευση και μύηση του κοινού στο fine drinking, για μια ακόμα χρονιά, προσκαλεί τους επισκέπτες, να ανακαλύψουν εκλεκτά αποστάγματά της στα ειδικά διαμορφωμένα pop-up bars.

Για 4 ημέρες, από τις 19 έως τις 22 Σεπτεμβρίου, στο Ζάππειο Μέγαρο, τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης, μαζί με μια σειρά premium spirits, όπως το blended Scotch whisky Johnnie Walker Black Label, το εξαιρετικό τζιν Tanqueray No. TEN, η premium τεκίλα Don Julio και η Ketel One Vodka, συναντούν την τέχνη της υψηλής γαστρονομίας και του fine drinking.

Απολαύστε τη δική σας Johnnie Walker Black Label Highball Experience, στο ειδικά διαμορφωμένο pop-up corner του Johnnie Walker Black Label.

Το World Class Fine Drinking συναντά το Fine Dinning για 2η χρονιά στο Taste of Athens Facebook Twitter

Johnnie Walker Highball - Bartender at Home Masterclass:

Make your Johnnie Walker Highball
Πέμπτη 19/09 στις 20:30 &
Κυριακή 22/09 στις 15:00 και στις 20:30
VIP Bar στο Αίγλη Café

Δοκιμάστε draught Tommy's Margarita, στο Don Julio Margarita Bar και ταξιδέψτε νοερά στα χωράφια με τη μπλε αγαύη του Μεξικό.

Το World Class Fine Drinking συναντά το Fine Dinning για 2η χρονιά στο Taste of Athens Facebook Twitter

Draught Don Julio Tommy's Margarita - Bartender at Home Masterclass:
Make your Don Julio Tommy's Margarita
Σάββατο 21/09 στις 15:00 & 20:30, VIP Bar στο Αίγλη Café

Επόμενος σταθμός, στην γαστρονομική περιπλάνηση, είναι το Ketel One Espresso Martini bar, όπου μπορείτε να απολαύσετε draught Espresso Martinis.

Το World Class Fine Drinking συναντά το Fine Dinning για 2η χρονιά στο Taste of Athens Facebook Twitter

Στο πληθωρικό pop-up House of Tanqueray at No.Ten, μπορείτε να απολαύσετε μια σειρά από κλασσικά σερβιρίσματα with a twist, με βάση το premium Tanqueray No. TEN τζιν, όπως τa Grapefruit Collins, Fresh Citrus Gimlet, Gin Fizz και Chamomile Cobbler.

Tanqueray No. TEN Fresh Citrus Gimlet - Bartender at Home Masterclass:
Make your Tanqueray No. TEN Gimlet
Παρασκευή 20/09 στις 15:00 και στις 20:30, VIP Bar στο Αίγλη Café

Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με τις bartending ικανότητές σας και να ανακηρυχτείτε ως ο καλύτερος Bartender at Home της παρέας, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στα ειδικά σχεδιασμένα masterclasses, όπου δεξιοτέχνες World Class bartenders, όπως η Μυρσίνη Σπανέλη, μαζί με την brand Ambassador των Reserve Brands της Diageo, Ηρώ Καλομοίρη, θα παραδίδουν σεμινάρια με τίτλο Bartender at Home και When life gives you grapefruits, make a Tanqueray No. TEN Collins αντίστοιχα.

Το World Class Fine Drinking συναντά το Fine Dinning για 2η χρονιά στο Taste of Athens Facebook Twitter

Tanqueray No. TEN Grapefruit Collins - Master Class: When life gives you grapefruits, make a Tanqueray No. TΕΝ Collins
Πέμπτη 19/09 στις 20:00
Παρασκευή 20/09, Σάββατο 21/09, Κυριακή 22/09 στις 14:00, 19:30, 21:30,
VIP Bar στο Αίγλη Café

Για μια ακόμα χρονιά από τις 19 έως τις 22 Σεπτεμβρίου, η υψηλή γαστρονομία συναντά το καλό ποτό στο επιβλητικό Ζάππειο Μέγαρο. Το φεστιβάλ-θεσμός Taste of Athens της γαστρονομικής σκηνής της πρωτεύουσας, αποτελεί την ιδανική ευκαιρία να ανακαλύψετε μοναδικές γεύσεις και να απολαύσετε αποστάγματα άριστης ποιότητας.

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM