Η L’Erbolario δημιούργησε τη σειρά Il Giardino dei Piccoli για τη φροντίδα της βρεφικής και παιδικής επιδερμίδας

Η L’Erbolario δημιούργησε τη σειρά Il Giardino dei Piccoli για τη φροντίδα της βρεφικής και παιδικής επιδερμίδας Facebook Twitter
0

Η επιδερμίδα των βρεφών και των παιδιών είναι τόσο απαλή, ντελικάτη και ευαίσθητη που χρειάζεται αγνή περιποίηση και απαλή φροντίδα. Η L'Erbolario, έπειτα από επιστημονική έρευνα στα εργαστήριά της και κλινικές μελέτες, δημιούργησε τη σειρά Il Giardino dei Piccoli με εξαιρετικά υψηλά standards αποτελεσματικότητας, ποιότητας, ασφάλειας, αλλά και ευχάριστης χρήσης για τη βρεφική και παιδική επιδερμίδα.

Κάθε προϊόν της σειράς περιέχει προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά και εκχυλίσματα από φυτά βιολογικής καλλιέργειας, για να προσφέρει τη μέγιστη φροντίδα, προστασία και ασφάλεια στην πολύτιμη επιδερμίδα των μικρών και δεν περιέχει τις συνθέσεις 7 μετάλλων (Νικέλιο, Μόλυβδος, Αρσενικό, Κάδμιο, Υδράργυρος, Αντιμόνιο και Χρώμιο) για την αποφυγή πρόκλησης αλλεργιών.

Ανακαλύψτε τα προϊόντα Il Giardino dei Piccoli: Το γαλάκτωμα καθαρισμού, το αφρόλουτρο, το σαμπουάν, το άρωμα, τον αφρό καθαρισμού, την προστατευτική κρέμα, το λαδάκι, την προστατευτική πομάδα και τα αρωματικά σακουλάκια και χαρίστε στην ευαίσθητη βρεφική και παιδική επιδερμίδα την ολοκληρωμένη καθημερινή περιποίηση που χρειάζεται.

Η L’Erbolario δημιούργησε τη σειρά Il Giardino dei Piccoli για τη φροντίδα της βρεφικής και παιδικής επιδερμίδας Facebook Twitter

Il Giardino dei Piccoli Γαλάκτωμα Καθαρισμού

Με Καλέντουλα, Χαμομήλι και Μολόχα

Γαλάκτωμα καθαρισμού κρεμώδες, απαλό και φίνο, εμπλουτισμένο με μαλακτικά και καταπραϋντικά στοιχεία, ιδανικό για καθαρισμό κάθε φορά που αλλάζουμε την πάνα του μωρού. Συμβάλλει στο να διατηρηθεί ανέπαφο το υδρολιπιδικό φιλμ της τρυφερής βρεφικής επιδερμίδας και αποτρέπει τη συνεχή υγρασία, τους ερεθισμούς και την αίσθηση δυσφορίας.

Il Giardino dei Piccoli Αφρόλουτρο

Με Καλέντουλα, Ρύζι και Μολόχα

Αφρόλουτρο για παιδιά, με εξαιρετικά ήπια καθαριστική βάση. Η σύνθεσή του αποτελείται από φυτικά συστατικά σακχαρώδους προέλευσης, εμπλουτισμένη με πρωτεΐνες ρυζιού, οι οποίες δημιουργούν μια προστατευτική μεμβράνη και με εκχυλίσματα μολόχας και καλέντουλας με καταπραϋντικές ιδιότητες.

Il Giardino dei Piccoli Σαμπουάν

Με Καλέντουλα, Ρύζι και Μολόχα

Ένα απαλό και αγνό σαμπουάν που σέβεται τα μεταξένια μαλλάκια του παιδιού και τα αφήνει καθαρά και λαμπερά. Βασισμένο στα βιολογικά εκχυλίσματα Μολόχας, Καλέντουλας και στις Πρωτεΐνες Ρυζιού, καθαρίζει απαλά χωρίς να αφαιρεί το σμήγμα του τριχωτού της κεφαλής που σ΄ αυτή την ηλικία είναι ακόμα ελλιπές.

Il Giardino dei Piccoli Άρωμα

Άρωμα καθάριο από άνθη πορτοκαλιάς αναμεμειγμένο με χαμομήλι για να φρεσκάρετε την επιδερμίδα των μικρών, να την ανακουφίσετε μετά από έναν περίπατο ή μια ζεστή μέρα στον ήλιο ή απλά να την αρωματίσετε. Τα υπόλοιπα συστατικά όπως πρωτεΐνες ρυζιού και βιολογικά εκχυλίσματα μολόχας, καλέντουλας και χαμομηλιού βοηθούν το δέρμα να διατηρηθεί απαλό, ενώ η πλήρης απουσία αλκοόλ αποκλείει τον κίνδυνος αφυδάτωσης.

Η L’Erbolario δημιούργησε τη σειρά Il Giardino dei Piccoli για τη φροντίδα της βρεφικής και παιδικής επιδερμίδας Facebook Twitter

Il Giardino dei Piccoli Λευκός Αφρός

Με Καλέντουλα, Μήλο και Μολόχα

Ανάλαφρος, αέρινος αφρός της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας και των μαλλιών. Η εξαιρετική ικανότητα καθαρισμού εξασφαλίζεται από τα επιφανειοδραστικά αμινοξέα μήλου, που δημιουργούν ένα μαλακό λευκό αφρό. Καθοριστική στη σύνθεσή του είναι, η ενυδατική και μαλακτική δράση των βιολογικών εκχυλισμάτων μολόχας και καλέντουλας. Για να διατηρεί τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας στην επιδερμίδα, περιέχει πρωτεΐνες ρυζιού που «ντύνουν» το δέρμα και τα μαλλιά με ένα αόρατο προστατευτικό φιλμ. Ο αφρός καθαρισμού για το σώμα και τα μαλλιά μπορεί να χρησιμοποιηθεί από βρέφη και παιδιά έως την ηλικία των 3 ετών.

Il Giardino dei Piccoli Προστατευτική Πομάδα

Με οξείδιο Ψευδαργύρου, Καλέντουλα, Χαμομήλι και Βούτυρο Καριτέ

Πλούσια πομάδα για απόλυτη προστασία του δέρματος του μωρού σε κάθε αλλαγή πάνας. Η ισορροπημένη σύνθεσή της περιέχει οξείδιο Ψευδαργύρου που δημιουργεί μία ασπίδα προστασίας ανάμεσα στην επιδερμίδα του και στους διάφορους ερεθιστικούς παράγοντες, σέβεται το ph του δέρματος και αφήνει την επιδερμίδα του να αναπνέει ελεύθερα. Τα βιολογικά εκχυλίσματα καλέντουλας, χαμομηλιού και βούτυρου καριτέ, καλύπτουν όλες τις ανάγκες της βρεφικής επιδερμίδας. Στη σύνθεση περιλαμβάνονται πολλά ακόμα φυτικά συστατικά, κάνοντας την ιδανική για την πρόληψη ερεθισμών και συγκαμάτων.

Il Giardino dei Piccoli Προστατευτική Κρέμα

Με Καλέντουλα, Βούτυρο Καριτέ και Μολόχα

Kρέμα πλούσια σε βιταμίνες και μαλακτικά συστατικά που θρέφει, μαλακώνει και διατηρεί ελαστική την επιδερμίδα του παιδιού. Εφαρμόζεται σε λεπτό στρώμα και δημιουργεί μία μεμβράνη που προστατεύει από το κρύο και τον αέρα. Η σύνθεσή του είναι κατάλληλη για την πρόληψη ερεθισμού και «σκασίματος» στο ντελικάτο δέρμα του νεογνού, χάρη σε μία ομάδα αποτελεσματικών συστατικών όπως το προστατευτικό βιολογικό εκχύλισμα καλέντουλας, το καταπραϋντικό βιολογικό εκχύλισμα μολόχας και το θρεπτικό Βούτυρο καριτέ.

Il Giardino dei Piccoli Το Λάδι

Με Έλαια Βαμβακιού, Γλυκού Αμύγδαλου, Φλοιού από Ρύζι και Ηλίανθου

Ένα λάδι που θα γίνει ο αληθινός φίλος του μωρού σας! Αυτή η συνταγή των εργαστηρίων L'Erbolario είναι μία εκπληκτική πηγή τροφής για την τόσο ευαίσθητη επιδερμίδα του. Η εξαιρετικά μαλακτική δράση του ελαιώδους εκχυλίσματος της καλέντουλας ενώνεται με 4 έλαια: έλαιο βιολογικού Ηλίανθου, έλαιο φλοιού Ρυζιού, έλαιο Γλυκού Αμύγδαλου και έλαιο Βαμβακιού. Χαρίζουν απαλότητα στην επιδερμίδα, δημιουργούν ένα φραγμό στους ερεθιστικούς εξωτερικούς παράγοντες, επαναφέρουν το υδρολιπιδικό φιλμ και χαρίζουν ελαστικότητα, εμποδίζοντας την αφυδάτωση. Το Βούτυρο Καριτέ, με πολύ σημαντική περιεκτικότητα σε βιταμίνες, καταπραύνει κοκκινίλες και ερεθισμούς. Είναι κατάλληλο για ενυδατικό και χαλαρωτικό μασάζ μετά το μπανάκι του μωρού.

Il Giardino dei Piccoli Αρωματικά σακουλάκια για τα συρτάρια

Αρωματικά σακουλάκια για να χαρίσουν μια γλυκιά και τρυφερή μυρωδιά στα βρεφικά και παιδικά ρούχα.

L'Erbolario

Facebook

Instagram

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM