Η 6η διοργάνωση των βραβείων-θεσμός του ελληνικού τουρισμού Tourism Awards διοργανώθηκε από το Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της Marketing Greece και του ΞΕΕ και ανέδειξε πρωτοβουλίες μεγάλων και μικρών ελληνικών επιχειρήσεων και φορέων που διακρίνονται για την αριστεία, την καινοτομία και την τόλμη τους.

 

 

 

Το Crossroads Inn, στους 7 αποκατεστημένους, παραδοσιακούς ξενώνες του, στο χωριό Τριπόταμος της Τήνου, αγκαλιάζει με σεβασμό κάθε πτυχή του τόπου, προσφέροντας την ξεχωριστή βιωματική εμπειρία της νησιωτικής ζωής στην τηνιακή ύπαιθρο: μια ολοκληρωμένη εμπειρία φιλοξενίας που πρεσβεύει την αισθητική του νησιού και τη διατήρηση των παραδόσεών του.

 

 

 

Η χρυσή επιβράβευση της προσπάθειάς της ομάδας του Crossroads Inn είναι συλλογικό αποτέλεσμα! Η ομάδα του Crossroads Inn ευχαριστεί για την αγάπη, τη στήριξη και τη συμπόρευση την τοπική κοινωνία, τους συνεργάτες και τους φίλους, όλους όσους έχουν βάλει το δικό τους λιθαράκι στην ανάδειξη την προβολή της Τήνου στα Ελληνικά και Διεθνή Τουριστικά δρώμενα!

 

Facebook: CrossroadsInnTinos
Twitter: CROSSROADSTINOS
Instagram: @crossroads_inn