Box2Box: Η σύγχρονη άποψη πάνω στους χώρους υγείας και ομορφιάς

Box2Box: Η σύγχρονη άποψη πάνω στους χώρους υγείας και ομορφιάς Facebook Twitter
Φωτο: Γιώργος Αδάμος/LIFO
0

Aν κάποτε για να αγοράσεις προϊόντα υγείας έπρεπε να απευθυνθείς σε χώρους που ικανοποιούσαν βασικές ανάγκες, χωρίς κάποιο στοιχείο αισθητικής ή αρχιτεκτονικής, πλέον μπορείς να απολαύσεις μια ατμόσφαιρα ιδιαίτερη που δεν απευθύνεται μόνο σε όσα χρειάζεσαι αλλά και σε όσα επιθυμείς.

Το Box2Box είναι ένας νέος, σύγχρονος χώρος υγείας και ομορφιάς που ξεφεύγει από τα στερεότυπα και καταχωρίζεται στο μυαλό σου ως ένας τόπος ευεξίας όπου μπορείς να βρεις τα πάντα από θεραπευτικά σκευάσματα, καλλυντικά ή συμπληρώματα διατροφής.

Σε ένα περιβάλλον προσεγμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια μπορείς να αναζητήσεις επώνυμες εταιρείες αλλά και προσωπικές συμβουλές που θα σε καθοδηγήσουν στην αγορά των κατάλληλων προϊόντων.

Box2Box: Η σύγχρονη άποψη πάνω στους χώρους υγείας και ομορφιάς Facebook Twitter
Φωτο: Γιώργος Αδάμος/LIFO

Μαζί με τα προϊόντα υγείας υπάρχει μια ολοκληρωμένη σειρά από δερμοκαλλυντικά, είδη μακιγιάζ, προτάσεις δώρων, προϊόντα για την περιποίηση μαλλιών και σώματος αλλά και την ευαίσθητη παιδική φροντίδα.

Εναρμονισμένο πλήρως με τις σύγχρονες ανάγκες, το Box2Box προσφέρει δεκάδες επιλογές σε βιολογικά καλλυντικά και διαθέτει διαβητικό τμήμα με εξειδικευμένα προϊόντα.

Όλες οι μεγάλες εταιρείες έχουν τη δική τους θέση με μια σειρά επιλογών που καλύπτουν ακόμα και τις πιο ιδιαίτερες ανάγκες ή επιθυμίες. Εξάλλου, εδώ θα βρεις προτάσεις δώρων για τον άνδρα ή τη γυναίκα, που κάνουν τη διαφορά.

Κι αν ο δρόμος δεν σε βγάζει από την οδό Σόλωνος στο Κολωνάκι, μπορείς να απολαύσεις την εμπειρία αγορών στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.box2box.gr το οποίο λειτουργεί 24 ώρες το 24ώρο, παρέχοντας αμέτρητα προϊόντα σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές αλλά και άμεση εξυπηρέτηση ώστε να νιώθεις πως βρίσκεσαι στο φυσικό κατάστημα.

Στο Box2Box η υγεία αποτελεί μια ολιστική υπόθεση και η περιποίηση, η ομορφιά και η φροντίδα έχουν τη δική τους θέση στην προσωπική μας ευεξία.

Box2Box: Η σύγχρονη άποψη πάνω στους χώρους υγείας και ομορφιάς Facebook Twitter
Φωτο: Γιώργος Αδάμος/LIFO

Σόλωνος 60, Κολωνάκι, 210 3600061, www.box2box.gr, Facebook, Instagram

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM