Νέος γενικός διευθυντής για την Parfums Christian Dior Hellas

Νέος γενικός διευθυντής για την Parfums Christian Dior Hellas Facebook Twitter
0

Ο κύριος Bergbaum ξεκίνησε την καριέρα του το 2004 ως Product Manager και στην συνέχεια ως Marketing Manager στην εταιρεία Clarins στο Μεξικό.

Το 2005 μετακινήθηκε στο group της Estée Lauder στο Παρίσι ως Product Manager για τις μάρκες Estée Lauder, Tom Ford, Aramis και άλλες.

Το 2008 ενσωματώθηκε στο γκρουπ της L'Oréal Luxe Travel Retail Asia-Pacific στο Χονγκ Κονγκ ως Senior Product Manager για τα αρώματα σχεδιαστών και στην συνέχεια ως Marketing Manager, ενώ το 2010 ανέλαβε καθήκοντα Regional Marketing Director για τις μάρκες Yves Saint Laurent, Giorgio Armani, Helena Rubinstein και άλλες.

Το 2012, ο κύριος Bergbaum εντάχθηκε στον όμιλο LVMH στο τμήμα Travel Retail για τη μάρκα Guerlain ως Regional Marketing & Sell Out Director στην Σιγκαπούρη και στην συνέχεια ως Duty Free Shops Worldwide Key Account Manager στο Χονγκ Κονγκ το 2014.

Από το 2016 διετέλεσε καθήκοντα Regional Director Guerlain, Asia-Pacific Export με έδρα την Σιγκαπούρη. Φέτος, διαδέχεται την Ίνα Αργυρίου στην εταιρεία Parfums Christian Dior Hellas, που μετά από 33 συναπτά έτη στην ηγεσία της εταιρείας αποφάσισε να αποχωρήσει.

Η κυρία Αργυρίου ξεκίνησε την πορεία της στην Parfums Christian Dior Hellas το 1987 ως Marketing Manager και στην συνέχεια ως Business Development Manager. Από το 1997 αποτέλεσε τον βασικό άξονα ανάπτυξης του Οίκου στην Ελλάδα κατέχοντας τον ρόλο της γενικής διευθύντριας.

Η θυγατρική Parfums Christian Dior Hellas, μέλος του ομίλου εταιρειών LVMH, κλείνει 20 χρόνια παρουσίας στο χώρο των αρωμάτων και καλλυντικών προϊόντων στην Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πωλήσεις της εταιρείας παρουσίασαν αύξηση 10% για το 2018. Πιο συγκεκριμένα, έφτασαν τα 19,628 εκ. ευρώ, με αύξηση 9% στα αρώματα του Οίκου. Σημαντική αύξηση 9% παρουσιάστηκε και στα προϊόντα περιποίησης, ενώ ενισχυμένες κατά 11% εμφανίστηκαν οι πωλήσεις στα προϊόντα μακιγιάζ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM